CELA NACIJA JE ODLEPILA ZA NJOM: Seksi novinarka je u Meksiku gledanija od sapunica (FOTO) (VIDEO)

Pažnju svetske javnosti privukla je 2014. godine, nakon Svetskog fudbalskog prvenstva u Brazilu, a bavi se i manekenstvom

  • 2

Svestrana Vanesa Hupenkoten je sportska novinarka, televizijska voditeljka i manekenka, a bavi se i trčanjem, boksom, skijanjem, surfovanje, planinarenjem i svira gitaru. U svojoj domovini Meksiku brzo je postala prava zvezda.

KAKAV ŠON PEN: Zbog ove SEKSI lepotice je pao najozloglašeniji narko-bos EL ČAPO (FOTO) (VIDEO)

Njena ljubav prema sportu nije preterano čudna kad se uzme u obzir da joj je otac nemački fudbaler Diter Hupenkoten. To objašnjava i njeno poprilično neobično prezime u Meksiku.

Studirala je odnose sa javnošću, a kad se ne javlja sa sportskih terena, Vanesa se bavi manekenstvom. Na izboru za Mis Meksika 2007. godine ponela je titulu Mis sporta.

Ubrzo je dobila posao na jednoj meksičkoj televizijskoj , a jedan od prvih zadataka bio joj je izveštavanje s Olimpijskih igara u Pekingu 2008. godine.

Pažnju svetske javnosti privukla je 2014. godine, nakon Svetskog fudbalskog prvenstva u Brazilu.

Mnogi su je prozvali najzgodnijom novinarkom prvenstva, a njen profil na Instagramu u kratkom vremenu je prikupio stotine hiljada sledbenika.

Sredinom prošle godine pisalo se i da je uspela da zaludi jednog od najboljih nogometaša sveta Kristijana Ronalda, ali to nikad nije potvrđeno.

Zanimljivosti iz celog sveta pratite na Facebook stranici TELEGRAF ZANIMLJIVOSTI.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor:index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA