Tinejdžer nije hteo da prestane da puši, a onda mu je otac uradio nešto zbog čega mu se sada svaki dim gadi!

Mladić je sa običnog duvana prešao na elektronske cigarete, ali otac ni sa tim nije mogao da se složi. Zato mu je priredio nešto što će pamtiti celog života

  • 7

Korisnik "Reddita" podelio je na toj mreži priču o tome šta mu je otac uradio kako bi ga naterao da prestane da puši. Momak star 18 godina nikako nije mogao da ostavi cigarete.

POTPUNA ZABRANA PUŠENJA U SRBIJI U 2016. GODINI: Ovo važi i za KAFIĆE!

On je sa običnog duvana prešao na elektronske cigarete, ali otac ni sa tim nije mogao da se složi. Jednog dana, naterao ga je da mu da elektronsku cigaretu. Tinejdžer je to i uradio, a njegov otac je uradio nešto što će momak zauvek da zapamti.

On je otišao u toalet i urinom je napunio rezervoar elektronske cigarete u koji se inače stavlja specijalna tečnost. Kada mu je vratio elektronsku cigaretu napisao je "Svet je moj toalet".

Tinejdžer nije shvatio očevu poruku, pa je uzeo elektronsku cigaretu i popušio urin svog oca.

Foto: Tanjug / AP Foto: Tanjug / AP

Kada je kasnije saznao šta je popušio, podelio je iskustvo na "Redditu".

- Još uvek sam živ, ali ne znam šta da radim, moram da živim sa saznanjem da sam popušio pišaćku svog oca - naveo je tinejdžer.

Mnogi su mu savetovali da treba da ostavi pušenje, ali bilo je i ljudi koji su mu rekli da treba da uzvrati ocu na sličan način, odnosno da mu sipa nešto u kafu ili piće.

Zanimljivosti iz celog sveta pratite na Facebook stranici TELEGRAF ZANIMLJIVOSTI.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • perapk

    18. februar 2016 | 07:40

    Može on da se ljuti na oca ili da mu oprosti svejedno je. ALI bolje je da čovek uzme i da proba da jede go#na nego cigare. Bolje je jer se na g.... ne možeš navići a na cigare moraš sigurno. A takvo je to zlo. Inače dugogodisnji sam pušač - dakle idiot.

  • BOBAN

    17. februar 2016 | 22:39

    Bravo!!!

  • sasa

    18. februar 2016 | 10:40

    MOZDA JE LEKOVITO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA