MELANI JE BILA OPSEDNUTA CRTAĆIMA, pa je rešila da postane Mala sirena i od toga sada DEBELO zarađuje (FOTO) (VIDEO)

- Kada sam bila mala, svako ko bi me pitao, šta bi volela da budeš kad porasteš, ja sam mu govorila Mala sirena - rekla je Melani Long (25)

  • 0

Melani Long (25) se pre nekoliko godina preselila sa svojom porodicom na Tajland gde je rešila da okuša svoju sreću kao instruktorka ronjenja. Međutim, onda je shvatila da može da postane neverovatna atrakcija za decu samo ukoliko se preruši u MALU SIRENU!

FOTO-UBOD: Ovo je prava sirena! Da, dobro ste pročitali. I živi na dnu mora

Inače, ona je odrastala uz crtani film Mala sirena i oduvek je sanjala da jednog dana postane junakinja iz pomenutog crtaća.

- Kada sam bila mala, svako ko bi me pitao, šta bi volela da budeš kad porasteš, ja sam govorila Mala sirena - rekla je Melani.

Njena ideja, da obuče kostim Male sirene i zapliva morskim prostranstvima na Tajlandu, nije bila loša, jer je zahvaljujući njoj uspela da zaradi ogromne količine novca.

Naime, deca su želela da vide Malu sirenu, da je pipnu, uhvate za ruku ili da se fotografišu sa njom, a sve se to, naravno, naplaćuje.

Printskrin: Youtube/TheCopperLocks Printskrin: Youtube/TheCopperLocks

Da li Melani liči na Malu sirenu? Odgovor možete da ostavite u komentaru.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA