PUTIN JE ODUŠEVIO SVE ŽENE SVETA: Ovakva čestitka će se dugo pamtiti! (VIDEO)

- Drage žene, srdačno vam čestitam Međunarodni praznik žena. Ovaj praznik u Rusiji obeležavaju s posebnom toplinom, kao nigde u svetu. On je ispunjen poklonima i cvećem, naboljim osećanjima prema našim majkama, ženama, kćerkama, koleginicama - rekao je Putin

  • 37

Ruski predsednik Vladimir Putin čestitao je svim pripadnicama nežnijeg i lepšeg pola Međunarodni praznik žena - Osmi mart! On je u video-snimku poželeo da svim ženama ovaj dan bude ispunjen cvećem i poklonima jer su one te koje daju život, greju svojom ljubavlju, podrškom i brigom!

HOROSKOP ZA DAN ŽENA: Evo čemu će se dama kog znaka najviše obradovati za 8. mart!

- Drage žene, srdačno vam čestitam Međunarodni praznik žena. Ovaj praznik u Rusiji obeležavaju s posebnom toplinom, kao nigde u svetu. On je ispunjen poklonima i cvećem, naboljim osećanjima prema našim majkama, ženama, kćerkama, koleginicama — svim ženama koje su bliske našem srcu - naveo je Putin u čestitki.

Takođe, Putin je rekao da se muškarci u Rusiji ponose svojim ženama i da ih vole.

- Žene nam daju život, greju nas svojom ljubavlju, podrškom i brigom. Upravo u ženi, u njenom dostojanstvu i milosrđu otkriva se istinska duša Rusije - naveo je Putin.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA