KAKO JE AUTOMEHANIČAR POSTAO KRALJ: Jedno pismo mu je promenilo život! (FOTO) (VIDEO)

Deda je umro, a Bansahov otac i stariji brat su proglašeni nesposobnim za vladavinu jer su levoruki, što je narod Eve smatrao "nečistim". Bansah je izabran za naslednika svog dede. Prihvatio je ponudu i kao životni cilj zacrtao blagostanje i razvoj svog naroda

  • 3
Foto: Profimedia/AFP

Foto: Profimedia/AFP

 

Počeo kao automehaničar, a završio kao kralj! Ovo je priča o kralju Bansahu ili Togbi Ngorifiji Cefasu Kosi Bansahu koji upravlja mestom zvanim "Gbi Traditional Area" u Gani. Njegovo kraljevstvo čini oko 200.000 ljudi, a kao nadređeni i kao duhovni vođa, on je odgovoran za narod Eve, što predstavlja još dva miliona ljudi u Togi.

 

OVAJ KRALJ IMA 100 ŽENA I 500 DECE: Ali šta se krije iza toga će vas ŠOKIRATI! (FOTO)

 

On ne živi ni u Gani, ni u Togi. Njegov dom je nemački grad Ludvigšafen gde radi kao automehaničar u njegovoj radnji.

 

Njegov deda, kralj Hohoea, 1970. godine ga je poslao u Nemačku da se obučava za mehaničara. Kada je Bansah završio studije, rešio je da tu ostane. Otvorio je radnju i živeo srećnim i mirnim životom do jednog dana 1987. godine kada mu je stigao faks iz Gane koji će potpuno promeniti stvari.

 

Deda je umro, a Bansahov otac i stariji brat su proglašeni nesposobnim za vladavinu jer su levoruki, što je narod Eve smatrao "nečistim". Bansah je izabran za naslednika svog dede.

 

Foto: Wikipedia/Immanuel Giel

Foto: Wikipedia/Immanuel Giel

 

Prihvatio je ponudu i kao životni cilj zacrtao blagostanje i razvoj svog naroda, ali još uvek radeći u garaži od devet do pet. Iz ovog razloga, monarh je narodom upravljao putem telefona i mejla.

 

Kralj Bansah je posećivao Ganu nekoliko puta godišnje. Na tim putovanjima društvo mu je često pravila supruga Gabrijel, poreklom Nemica. Na taj način želeo je da posveti punu pažnju potrebama svog naroda.

 

U zemlji je vladala demokratija od 1992. godine, ali njeni tradicionalni kraljevi su ostali važni posrednici i čuvari. King Bansah je sagradio škole, mostove, bunare i donirao novac za pumpe i prevozna sredstva. Kako bi podigao visinu sume koju može da uloži, nastupao je kao pevač, pojavljujući se na nacionalnim televizijama i javnim događajima u Nemačkoj.

 

Pogledajte video:

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Kiki

    20. mart 2016 | 09:39

    E ovakvog dajte da radi za narod a ono sto je kod nas doslo nezna srpski zivi na nas racun TRUT ne placa nista more za prtljaske lesinara pa van srbije kakav kralj predak mu bio svinjrski trgovac

  • Salle

    20. mart 2016 | 13:37

    Pa dobro. Sta sad? Sta je on losiji od naseg predsednika. Covek je radio human zanat. Zna sa ljudima. Ovaj nas ima jednu jedinu parolu: Samo je smrt je siguran zanat!

  • Miodrag Mio

    20. mart 2016 | 16:28

    Ne daj Bože ovoga sresti u šumi negde

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA