OVAJ KRALJ IMA 100 ŽENA I 500 DECE: Ali šta se krije iza toga će vas ŠOKIRATI! (FOTO)

Ukupno 72 žene su pripadale njegovom ocu, a kralj Abumbi II ih sada ima skoro 100. Takođe, na sebe je morao da preuzme i njihovu decu, pa je sad odgovoran za podizanje oko 500 devojčica i dečaka

  • 2

Abumbi II je afrički kralj koji ima blizu 100 supruga, a poligamija je nešto što je skroz normalno i vodi se kao tradicija u ruralnim područijma kao što je Kamerun.

SVE O NEPRIKOSNOVENOM KRALJU: Odrubljivanje glava, represija nad ženama i ogromno bogatstvo (FOTO) (VIDEO)

On je na presto došao 1968. godine, nakon smrti njegovog oca, a pored krune u "njegovo vlasništvo" su prešle sve očeve žene jer je i to deo nasleđa koji mu pripada. 

Ukupno 72 žene su pripadale njegovom ocu, a kralj Abumbi II ih sada ima skoro 100. Takođe, na sebe je morao da preuzme i njihovu decu, pa je ta brojka sada dostigla 500.

Kraljica Konstanca, treća po redu žena kralja Abumbija II je izjavila da tako "jak" kralj iza sebe mora da ima još čvršće i uspešne žene. 

Foto: Profimedia/imageBROKER Foto: Profimedia/imageBROKER

- Naša tradicija je da kada dođete na mesto kralja, sve žene pripadaju vama, jer one zaslužuju njega, ne princa - rekla je kraljica Konstanca.

Foto: Profimedia/imageBROKER Foto: Profimedia/imageBROKER

Inače, skoro sve žene su obrazovane, govore nekoliko jezika i uspešne u svojim poslovima. Mnogi osuđuju poligamiju i smatraju da je loše što je to sve češća pojava u Kamerunu.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA