SMAK SVETA TUTNJI KA NAMA, ALI TO NIJE ASTEROID: Mnogo je veće i STRAŠNIJE

Nekada davno, kuga je ubijala ljude širom sveta, a neki naučnici smatraju, na osnovu DNK analiza, da je upravo taj bacil doprineo da Rimsko carstvo bude slomljeno. Međutim, sada je stvar malo drugačija i strašnija

  • 5

Ekspanzija tehnologije dovela je do razvitka robota i smrtonosnih virusa koji predstavljaju ogromnu pretnju po čovečanstvo. Pored toga, klimatske promene, nuklearni rat i prirodne katastrofe su ono što naučnici smatraju kao početak apokalipse!

PRIRODA JE UVEK JAČA OD ČOVEKA: Ovih 5 najvećih prirodnih katastrofa uništile su svet i odnele 8 miliona života

Nekada davno, kuga je ubijala ljude širom sveta, a neki naučnici smatraju, na osnovu DNK analiza, da je upravo taj bacil doprineo da Rimsko carstvo bude slomljeno. Međutim, sada je stvar malo drugačija.

Kuga je prošlost, ali postoje "novi virusi" koji su zahvatili celu planetu. Konkretno, na te viruse izuzetno utiče tehnologija i njen razvitak.

- Postoje neke "strašne stvari" koje se neće dogoditi baš za godinu dana, ali kada bude do njih došlo, nas svet će biti preoblikovan. Istorija nas je naučila da se sve te "strašne stvari" menjaju i rastu kako napreduje tehnologija - rekao je Sebastijan Farkuhar, direktor organizacije Globalno prioritetnih projekata.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Inače, za razvitak tehnologije odgovoran je čovek, te se njemu lako može pripisati i odgovornost za sve negativne prirodne promene na planeti. On ja automatski odgovoran za klimatske promene i prirodne katastrofe koje će se tek dogoditi!

U narednih pet godina, najveća opasnost po stanovništvo, su vulkanske erupcije, zemljotresi i velike klimatske promene.

Foto: AP/Tanjug, Tanjug/ Jaroslav Pap, Facebook/Dunav Tekija, Telegraf Foto: AP/Tanjug, Tanjug/ Jaroslav Pap, Facebook/Dunav Tekija, Telegraf

Takođe, velika pretnja po čovečanstvo predstavljaju virusi koji su "pušteni" iz laboratorije. Upravo takvu jednu situaciju je cela Zemlja imala sa ptičjim gripom, a i dan-danas se pojavljuju slučajevi koji oboljevaju od baš ovog gripa!

Sebastijan predviđa da se u budućnosti može očekivati da ozloglašena teroristička grupa, Islamska država, napravi virus koji će zbrisati sa lica zemlje dobar deo stanovništva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Nikolas

    28. april 2016 | 13:57

    NESTO SE MENI U OVU PRICU NEUKLAPA ISIL -ELITU OD 1MILIJARDE PROPAGIRA ZAPAD KAO I LIKVIDACIJU OSTATKA (6MILIJARDI)???!!!???

  • predator 2

    29. april 2016 | 02:23

    Illuminati i masoni truju narod

  • ja sam ti

    28. april 2016 | 22:55

    covek nebi bio covek kad nebih doveo do unistenja e to je to smak sveta je upravo covekov izum

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA