≫ 

I ZA OVO ZANIMANJE PLAĆAJU 10 PUTA VIŠE NEGO U SRBIJI: Australija zapošljava radnike!

Australijsko Ministarstvo za imigraciju i graničnu zaštitu izdalo je novu listu zanimanja koja su im potrebna za 2016-2017. godinu, a za koje možete da se prijavite

  • 7

Posao novinara u Srbiji može i te kako da se uporedi sa istim zanimanjem u Australiji, međutim, jedna od najvećih razlika je u iznosu novca koji dobijate. Naime, prosečna godišnja zarada u Australiji iznosi 32.000 evra, što je na mesečnom nivou 2.700 evra. Dobra vest je da su Australji neophodni radnici koji će privređivati baš na ovim pozicijama!

AUSTRALIJA VAPI ZA RADNICIMA: Objavili VELIKU listu zanimanja koja traže, odmah pogledajte koja su (FOTO)

U Srbiji je priča dosta drugačija. Prosečna godišnja zarada jedne osobe koja se nalazi na poziciji novinara iznosi 432.000 dinara! To je skoro pa iznos koji u Australiji radnik može da zaradi za samo mesec i po dana.

Na sajtu payscale.com dobili smo informaciju da je prosečna novinarska plata u Australiji više od 32.000 evra na godišnjem nivou.

Za ovo zanimanje u Australiji traže ljude, a plaća se 10 PUTA VIŠE NEGO U SRBIJI!

Australijsko Ministarstvo za imigraciju i graničnu zaštitu izdalo je novu listu zanimanja koja su im potrebna za 2016-2017. godinu, a za koje možete da se prijavite. Ova lista će stupiti na snagu od 1. jula 2016. godine i odnosi se na one koji budu aplicirali za australijsku vizu.

U tu grupu spadaju radne vize: stalna boravišna viza za stručne radnike; privremene vize – u trajanju od 4 godine u kojem bi radnici radili u određenim oblastima da bi onda mogli da apliciraju za stalnu vizu; privremena viza za diplomce – život i rad u Australiji nakon završetka studija.

Printskrin: legislation.gov.au Printskrin: legislation.gov.au

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dziberl

    25. maj 2016 | 15:29

    2700 eura, dok ti odbije porez, tacno ostane da platis stan, za hranu i koje pivo kad ugrije

  • Peki

    25. maj 2016 | 15:06

    Navalite napaljeni narode

  • Sara

    25. maj 2016 | 19:01

    Da ne bude to ko i sa branjem voca na Novom Zelandu, kada se objavili clanak, a ispostavilo se da u obzir dolaze svi sem ljudi iz Srbije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA