Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda se oglasila hitnim saopštenjem zbog povrede Nikole Topića protiv Partizana

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo šta kažu crveno-beli

  • 17
Nikola Topić Foto: X / Printscreen / Euroleague

Prvi meč finalne serije između Zvezde i Partizana u ABA ligi, a koji je pripao crveno-belima obeležila je i povreda Nikole Topića krajem treće četvrtine.

Na konferenciji za medije, Janis Sferopulos istakao je da će igrač danas proći magnetnu rezonancu i da će se tada znati kakva je situacija sa povredom.

U međuvremenu su se pojavile oprečne informacije da će morati na operaciju, te da poveda nije teže prirode, zbog čega se oglasio i sam klub hitnim saopštenjem.

Njega prenosimo u celosti.

- KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je nakon inicijalnih lekarskih pregleda utvrđeno da povreda Nikole Topića trenutno ne zahteva hiruški zahvat (operaciju).

Međutim, ova vrsta povrede zahteva kraće mirovanje zbog koga naš prvotimac neće moći da pomogne timu u narednim utakmicama.

O svim daljim koracima u oporavku našeg Nikole Topića, klub će blagovremeno obaveštavati javnost - stoji u saopštenju Zvezde.

(Telegraf.rs)

Video: Košarkaši Partizana bez izjava posle poraza u prvom meču finala ABA lige od Zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    14. maj 2024 | 17:33

    Treba da vas bude SRAMOTA... Uništiti dečku karijeru... Zašto?!... Da se prevari NBA ... Da se uzmu pare ... Onaj zalizani i veliki poznavalac ...košarke gospodin Čović... Jel?! Znali ste da ima povredu...rovoit...ipak ste ga gurnuli...sram vas BILO...

  • Joffrey

    14. maj 2024 | 17:20

    Brz oporavak,proslavu vicešampionskog mesta na kraju ove sezone i puno trofeja u karijeri po odlasku iz trenutnog kluba.

  • Dddd

    14. maj 2024 | 17:27

    A saopstenje za drugu utakmicu ??? I za prvu , pokradjeni ste!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA