≫ 

DA LI JE NOSTRADAMUS PREDVIDEO KATAKLIZMU? Rekao je da će biti nevreme, ali ne samo to... (FOTO) (VIDEO)

Ako pogledate proročanstva Nostradamusa za ovu godinu, u kojem i predviđa poremećaj vremena, ovako nešto smo mogli i da očekujemo

  • 8

Velike količine kiše, grad veličine pesnice, poplave na ulicama, uništeni automobili, kuće... Ove apokaliptične scene mogle su da se vide poslednjih  dana u Srbiji. Iako je danas zvanično počelo leto, prema proročanstvima, ovako nešto je i moglo da se očekuje.

OVAKO JE TORNADO PROTUTNJAO PANČEVOM: Pogledajte zastrašujuću pijavicu! (VIDEO)

Oluja i nevreme, praćeno ledom i gradom pričinilo je ogromne materijalne štete u celoj zemlji. Mnogi strahuju da će celo leto proteći u padavinama.

Ali, ako pogledate proročanstva Nostradamusa za ovu godinu, u kojem i predviđa poremećaj vremena, ovako nešto smo mogli i da očekujemo.

Naime, neki veruju da su predviđanja francuskog apotekara Mišela de Notr Dama, poznatijeg kao Nostradamus (1505-1566) aktuelna i danas, a zaista, neka su već ispunjena.

Foto: Wikipedia/Dr Niel Foto: Wikipedia/Dr Niel

BEOGRAD ZASUO GRAD VELIČINE ORAHA: Ulice postale reke, svuda je kolaps! (FOTO) (VIDEO)

Prorok je pisao proročanstva u metaforama i bez navođenja tačnih godina. U jednom od svojih zapisa, Nostradamus piše da će se klima sve više menjati u sve kraćem roku.

On u svojim beleškama spominje neobične vremenske prilike i prirodne kataklizme, katastrofe koje će imati veći intenzitet nego obično.

- Voda će rasti, a zemlja će sve više tonuti. Kraljevi kradu šumu, nebo će se otvoriti, polja će biti spaljena od vrućine - stoji u njegovom spisu.

Međutim, Nostradamus nije jedini koji je predvideo prirodne katastrofe.

KADA VIDITE ŠTA SE SRUČILO NA PANČEVO, POZLIĆE VAM: Nezapamćena kataklizma na zemlji i na nebu! (FOTO) (VIDEO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Zastrašujuće objave proroka Danila zapisane u Bibliji odnose se na doba koje se upravo otvarilo. Biće poplava, uragana, ogromnih požara i potresa koji će zbrisati sve pred sobom.

- Biće revolucija, strašne eksplozije odjekivaće u brojnim područjima Zemlje. Onde gde je bilo kopno, pojaviće se voda; a tamo gde je bila voda, pojaviće se kopno. Bog jeste Ljubav… ali ovde govorimo o kazni, odgovoru prirode na zločine koje čovek čini od početka mračnih vremena protiv svoje Majke – Zemlje.

NEDELJKO TODOROVIĆ (RHMZ): Ovo je tek početak, još gore vreme čeka nas sve do jula! (FOTO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ako pogledamo, svuda u svetu su intezivirane prirodne nepogode. Na svakom delu kontinenta bukte požari, u Indiji ljudi umiru zbog vrućine, svaki dan se neka država bori sa poplavama, zemlje blizu okeana očekuju razorne uragane, sneg pada kada mu nije vreme i gde nikada ne pada...

Da li ste ikada doživeli nevreme kao što je bilo prethodnih dana u Srbiji i kad? Ostavite nam vaše odgovore u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Xman

    21. jun 2016 | 16:00

    Da li stvarno verujete da ovakvim tekstovima radite nesto za dobro ovog naroda? Meni se cini da samo sirite praznoverje i sujeverje.

  • Dado-?

    21. jun 2016 | 17:52

    Mozete li hronoloski nabrojit godine prije i poslije ovoga "proroka" kad u svijet NIJE bilo ratova, poplava i ostalih kataklizmi pa da svi pocnemo vjerovat u ovoga i ostale sarlatane o kojima svaki dan slusamo.

  • Legija

    21. jun 2016 | 17:27

    Ma daj bre, covek nabrojao sve (poplave, vrucine...) pa po principu nesto ce se dogoditi od toga, pa tako mogu i ja da budem prorok.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA