RUS POBEGAO IZ ZATVORA: Izvukao se iz ćelije kroz otvor za hranu kao da je od GUME (VIDEO)

On je odmah po objavljivanju ovog snimka dobio nadimak "čovek-zmija", a cela situacija se odgirala u zatvoru u Izarbašu, u republici Dagestan

  • 4

Rustam Šakrutidinov (25) je zatvorenik koji kao da nije napravljen od krvi i mesa već od GUME! On je uspeo da pobegne iz jednog zatvora u Rusiji na spektakularan način i to kroz otvor za hranu.

KAKO SE KRIJUMČARI DROGA U NAJČUVANIJEM ZATVORU U EVROPI: Ovaj snimak će vas zalediti (VIDEO)

On je odmah po objavljivanju ovog snimka dobio nadimak "čovek-zmija", a cela situacija se odgirala u zatvoru u Izarbašu, u republici Dagestan.

Zatvorenik se nekoliko minuta mučio da prođe kroz otvor za ubacivane hrane u ćeliju, a taman kada je mislio da neće uspeti, provukao se i ostao bez pantalona.

Ono što je interesantno jeste da Rustam nije jedini zatvorenik koji je uspeo da na ovaj način pobegne iz ćelije. Dvojica zatvorenika iz Južne Afrike pokazali su slične sposobnosti.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • wild child

    21. jun 2016 | 18:03

    Preventiva je da ih bolje hrane pa nece moci da beze kroz otvor za hranu

  • Voka

    21. jun 2016 | 16:54

    Pa i taj otvor se zatvara rezom sa spoljnje strane. A glava i ramena kako prosla? Jos neko snima telefonom i drhti mu ruka. Lik ostavlja sve otvoreno sa garderobom na podo i polazi. Inace vrata od celije vode pravo na ulicu.

  • Sale

    21. jun 2016 | 16:25

    Pa smanjite im otvore

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA