Devojčica (3) se popela na WC šolju, a majka se totalno SLOMILA kada je čula zašto je to uradila!

Zamolila je političare da pogledaju ovo nevino i čedno dete koje je rizikovalo svoj život i umalo upalo u šolju jer su joj u školi rekli da "tamo vlada neka opasnost". I nisu je slagali, nažalost

  • 4

Stejsi Verman Filej iz Mičigena postavila je na svoj Fejsbuk profil fotografiju svoje trogodišnje ćerkice koja se popela na WC šolju. U prvi mah je mislila da je šala i htela je da sliku pošalje svom mužu, međutim, onda joj je devojčica rekla da se ona vežba u slučaju da ostane "zarobljena u toaletu".

Nije SMELA DA ZNA kako će joj se dete zvati, sve dok ga nije rodila. Razlog za to će vas raznežiti (FOTO) (VIDEO)

Majku je ovo slomilo, a onda je rešila da uz fotografiju napiše šta ju je to tačno potreslo i pokuša da utiče na stanovnike u Americi, ali i širom sveta.

Naime, ona se obratila političarima koji su stvorili okruženje u kojem njena ćerka odrasta. Zahvaljujući njihovim odlukama, ona je kao trogodišnja devojčica morala da stane na dasku od WC šolje i vežba "evakuaciju u slučaju opasnosti". Zamolila je političare da pogledaju ovo nevino i čedno dete koje je rizikovalo svoj život i umalo upalo u šolju jer su joj u školi rekli da "tamo vlada neka opasnost". I nisu je slagali, nažalost! Devojčica je, najverovatnije, bila "inspirisana" događajima u toku pucnjave u Orlandu, kada su mnogi bili zarobljeni u toaletu.

Prenosimo vam deo njenog statusa na Fejsbuku:

"Niko ne misli da bi stoprocentna kontrola oružja sprečila kriminalne radnje. Ali, možda bi pomogla da se stopa kriminala smanji. Zašto ne postoji provera svakog čoveka na Zemlji? Zašto je potrebno pucati na nekoga? Gde su vam pametni pištolji?..."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA