≫ 

OVAJ PAS NIJE VIDEO VLASNICU SEDAM MESECI: Kada je ušao u kuću, znao je da je ona tu! (VIDEO)

Svakog jutra u 7.00 na rubrici ZANIMLJIVOSTI možete pogledati snimak ili fotografiju ZA DOBRO JUTRO, koji će učiniti da vam dan počne na najlepši mogući način. Vikendom vas budimo u 8.00!

  • 13

Ovaj predivan zlatni retriver bio je razdvojen od svoje vlasnice punih sedam meseci. Razlog za to nije poznat, ali svakako, čim se vratila u svoje mesto i odmah došla po njega, jasno je da ju je neka "muka" naterala da se odvoji od svog voljenog ljubimca.

Kada vidite kako ovaj patuljasti jež uživa u maženju, ODMAH ćete poželeti da ga imate (VIDEO)

Psa joj je čuvala prijateljica u svojoj kući, a kada je žena došla po njega, odlučila je da se sakrije, pitajući se da li će je ljubimac naći.

Iako nije ni sumnjala, bilo je veoma zanimljivo posmatrati ponašanje divne životinje.

Pas je, kako je ušao u kuću, osetio miris svoje voljene vlasnice, i počeo neobično da se ponaša. Znao je da je ona tu negde, pa je počeo usplahireno da je traži po sobama i prostorijama.

Kada ju je nanjušio u jednoj od soba, njegovoj sreći nije bilo kraja! Njihovo pozdravljanje i razmena nežnosti raznežiće i najtvrđa srca!

Pogledajte video:

Svakog jutra u 7.00 na rubrici ZANIMLJIVOSTI možete pogledati snimak ili fotografiju ZA DOBRO JUTRO, koji će učiniti da vam dan počne na najlepši mogući način. Vikendom vas budimo u 8.00!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Isko

    23. jun 2016 | 09:35

    Ko može da kaže da životinje nemaju svest?

  • Ja

    23. jun 2016 | 11:05

    Divna,iskrena i bezuslovna ljubav.Pravi covekov prijatelj ali nazalost jos uvek nepravedno zapostavljena stvorenja na planeti!!!!!

  • Belasica

    23. jun 2016 | 11:31

    Velika ljubav. Fenomenalno!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA