ONI DELUJU KAO NORMALAN PAR: Ali kad se bolje zagledate, shvatićete da je devojka MRTVA (FOTO)

On ima nekoliko fotografija na Instagramu sa Evom u šetnji, na klupici, u spavaćoj sobi, odnosno, u svim situacijama u kojima se nađu ljubavni parovi. Oni spavaju zajedno, jedu i putuju, a kako kaže, njihov odnos je "specijalan"

  • 9
Trčanje, džoging rekreacija, momak, devojka Foto: Profimedia

Džun Koreja (34), umetnik iz Njujorka, izgradio je jedan specijalan odnos sa devojkom po imenu Eva. O tome svedoče i mnogobrojne fotografije na Instagramu, međutim, problem je samo što je ona LUTKA!

Zaljubljenu DEBELJUCU zlobnici su isprozivali na netu, a onda im je ona svima ZAPUŠILA USTA! (FOTO)

On ima nekoliko fotografija na Instagramu sa Evom u šetnji, na klupici, u spavaćoj sobi, odnosno, u svim situacijama u kojima se nađu ljubavni parovi. Oni spavaju zajedno, jedu i putuju, a kako kaže, njihov odnos je "specijalan".

Za sebe kaže da živi u svetu "fantazije" i da je njihova veza otpočela 2014. godine kada je Eva stigla u jednoj kartonskoj kutiji.

A photo posted by June Korea (@junekoreaphoto) on

Džun je želeo da prikaže kako izgleda seksualni život jednog muškarca koji se zabavlja sa lutkom. Počeo je intezivno radi na svom projektu, a Evi je želeo da putem fotografije "udahne život".

A photo posted by June Korea (@junekoreaphoto) on

- Ispitivao sam mogućnost da lutki dam nov identitet. Mislio sam to pokušam da uradim putem čipova za veštačku inteligenciju. U kombinaciji sa fotografijom, ona bi mogla da "oživi" - rekao je Džun.

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA