GEJ MI JE UŠAO U TAKSI I PONUDIO MI DVE HILJADE DOLARA: Taksisti otkrili najmračnije tajne iz noćnih vožnji

Član Reddita pozvao je taksiste i vozače Ubera sa željom da sazna koje su najluđi komentari koje su čuli u radno vreme u toku vožnje

  • 0

Posao taksiste nije nimalo lak. Beskrajna potraga za klijentima, duge vožnje, noćne ture, pijani suvozači. Međutim, ono čemu su najčešće izloženi jesu bizarne, komične, a nekada i strašne priče onih koje prevoze taksijem.

SAMO U PUTINOVOJ RUSIJI: Ako nećeš da platiš taksi skinu te golog i namažu zelenom bojom (VIDEO)

Član Reddita pozvao je taksiste i vozače Ubera sa željom da sazna koje su najluđi komentari koje su čuli u radno vreme u toku vožnje.

Ostala je dužna taksisti, a on joj je tražio neverovatnu uslugu u zamenu za novac! (FOTO)

Njihove urnebesne priče pročitajte ovde:

VOZILA SE TAKSIJEM OD BELGIJE DO BOSNE: Kad je trebalo da plati, taksista je POBESNEO!

Cayhawt: Slušao sam razgovor dve devojke koje su se seksale s istim tipom. Obe su se složile da je imao prevelik penis i da ih je bolelo jer je trajao baš dugo. Na kraju su zaključile da je sigurno gej. Takođe, svedočio sam raspravi dva sredovečna para koji su pokušavali da se dogovore oko seksa u četvoro.

Profimedia, Corbis Profimedia, Corbis

RexMinimus: Upoznao sam tipa koji ima apoteku ovde u Koloradu. Bio je pijan. Rekao mi je sve o tome kako vara suprugu. Kada je odlučio da napusti ljubavnicu i vrati se ženi, ona je poludela. Rekla je policiji sve o tome kako preprodaje nelegalni ekstrakt kanabisa, nakon čega je uhapšen. Kad sam ga vozio, bio je pušten uz kauciju. Odveo sam ga do apartmana, jer se nadao da će mu žena oprostiti i primiti ga natrag. Nije prestao da priča o tome koliko je voli.

YetiPie: Pokupio sam mladi par koji se celim putem ljubio na zadnjem sedištu. Komentarisali su koliko se vole. Slatko. Ostavio sam ih i krenuo prema stanici. Odjednom sam začuo zvono i shvatio da je ispao nekome od njih. Javio sam se, a s druge je strane bila je supruga momka koji je bio na mom sedištu. Mislila je da je njen dragi na poslovnom putovanju.

SNEŽANA JE U TAKSIJU RODILA MALOG SREĆKA: "Moj muž i taksista su pobegli kad su videli bebu"!

CrimWarDaddy95: Meni je vozač mrtav ozbiljan rekao da planira da ime promeni u 'Nilrem' jer je to 'Merlin' kad se čita otpozadi, a on je - čarobnjak.

Foto: sxc.hu Foto: sxc.hu

Michael_Pemulis: Seo sam u taksi i zamolio vozača da me odvede na Menhetn. Kad sam shvatio da sam u taksiju iz Nju Džerzija, pitao sam smem li dazapalim cigaretu jer se u taksiju u mom gradu ne sme pušiti. Rekao mi je da mogu i da uživam u vožnji. Nakon 10 ili 15 minuta pitao me pušim li marihuanu. Potvrdio sam. Odmah je izvadio džoint i objasnio da to inače čuva za kraj smene. Zapalili smo, a on mi je rekao sve o tome kako je bilo u Egiptu za vreme revolucije. Baš sam se dobro zabavio i ostavio mu popriličnu napojnicu.

asudan30: Jedne sam noći vozio Uber i bilo je poprilično dosadno, sve dok nisam pokupio dva tipa koja su želela u striperski klub udaljen oko 65 kilometara. Nisam imao nikakvih problema s tim, naprotiv, znao sam da ću dobro da zaradim. Ušli su u automobil i činili se sasvim ok, pa nisam brinuo. Čim smo došli na autoput, tip na suvozačevom mestu počeo je da me ispituje kako je voziti za Uber i sve je postalo nekako čudno. Počeo je da me ispituje šta bih učinio da mi netko zgrabi volan i skrene automobil s puta i jesam li ikad razmišljao o tome da me u svakom trenu putnik koji sedi otpozadi može zadaviti žicom... Počeo sam malo da paničim i pokušao sam sve da prebacim na šalu. Ali nije išlo, ovaj nije htio da odustane. Bio sam sretan kad smo stigli do kluba. Izbacivač mi je dao 40 dolara napojnice jer sam ih doveo. Više nikada nisam vozio Uber. Je**š to...

UŠLA JE U TAKSI I REKLA ŽELJENU DESTINACIJU ne sluteći da vozač ima do sada NEVIĐEN fetiš! (FOTO)

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

WachutuWarrior: Pokupio sam tipa u odelu oko 6 popodne i samo mi je rekao da do odredišta dođem najbržom mogućom rutom. Prvo me pitao koliko već dugo vozim Uber i gde živim. Nakon što sam mu odgovorio, ta me dva ista pitanja pitao još tri puta. Pogledao sam u retrovizor i vidio da nervozno svlači sako i da mu nije ugodno. Izgledao je kao netko na odvikavanju od droge. U jednom se u trenutku izdrao: 'Je**m ti!!!'. Pitao sam ga je li sve u redu, a on me glasno pitao gde smo. Objasnio sam mu, a nakon pet minuta je pitao isto pitanje. Smirio sam ga objasnivši mu da smo blizu odredišta. Tada se smirio. Kada smo stigli pokupio je svoje stvari, mirno zakoračio van, ljubazno se nasmejao i najnežnijim glasom ikad poželio mi dobru noć i poručio mi da se čuvam ludaka. Bila je to jedna od najjezivih situacija u mom životu. Nakon toga sam kupio elektrošoker. Kasnije se nanizalo još nekoliko bizarnih situacija, nakon čega sam od svega digao ruke i prestao da vozim. Drago mi je da je tako.

MeltingDog: Pokupio sam jednu devojku u subotu. Bila je malo uznemirena i imala je suzne oči. Pitao sam je šta nije u redu, pa mi se otvorila. Ispalo je da joj propada posao koji je pokrenula. Pala je u dugove pa je počela da pleše u striptiz klubu. Rekla mi je da se to dobro plaća, ali i da joj je svaku večer zlo od svog alkohola koji mora da popije (fora je u tome da mora da podstakne goste da kupuju i piju što više). Mrzila je to i rekla mi da se oseća zatočeno. Celo me je vreme ispitivala šta bih ja učinio u njenoj situaciji. Savetovao sam joj da ode u poresku i tamo pokuša nešto. U suštini nisam imao pojma.

Profimedia, Alamy Profimedia, Alamy

coldeZ: U gej baru sam pokupio tipa koji mi se vrlo očito nabacivao. Nakon toga mi je priznao da je on suosnivač jedne slavne gejming kompanije. Ponudio mi je dve hiljade dolara da odem s njim u njegovu hotelsku sobu. Na kraju je odbio da napustiti automobil ukoliko mu ne poljubim ruku. Zabavno.

wosh_jamsley: Na parkiralištu sam pokupio devojku koja se baš svađala sa svojim momkom. Bojala se da ne zakasni na posao. Kada smo stigli, rekla je da će samo kratko i da je pričekam. Ispalo je da je upravo dala otkaz. Kada smo se vraćali rekla mi je da se boji svog momka koji joj je jednom slomio ruku, ali da je ipak odvezem kod njega. Ostavio sam je tamo i nazvao pomoć. Ne znam da li se išta dogodilo.

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

westport76: Kada sam vozio za Uber pokupio sam zgodnu devojku u baru. Bila je sreda uveče, a ona je bila potpuno pijana. Ušla je u auto, izvinila se jer je pijana i pitala me mogu li je samo malo provozati uokolo sa spuštenim prozorima. Već sam se počeo pripremati za čišćenje automobila i jednom sam rukom uspeo da nađem kesu za povraćanje. No, ona je samo mirno sedila s jednom rukom vani. Pitala me jesam li ikad razmišljao o smrti. Rekao sam da jesam. Tada mi je rekla da ima rak na mozgu i da su ga otkrili prekasno za bilo kakvo lečenje. Sećam se da je srce počelo da mi divljački lupa. Rekla mi je da umire i da će sve biti u redu. Tu je veče slavila s kolegama s posla, imali su oproštajno druženje. Rekla im je da je dobila posao izvan zemlje. - Nisam im rekla da 'izvan zemlje' zapravo znači - 'nebo'. Isuse. Bože. Nakon što sam je ostavio isključio sam aplikaciju i plakao sve do kuće.

hey: Ovo se dogodilo mom prijatelju. Pokupio je dve devojke, recimo da su se zvale Ašli i Emili. One su bile najbolje prijateljice i baš su krenule da proslave rođendan od Emili. Negde na pola puta Emili se predomislila i rekla da ipak želi kući. Ašli je na to poludela jer je ona isplanirala celu noć, pa su se brutalno posvađale. Nakon što je ostavio Ašli, Emili mu je priznala da je trudna, ali da još uvijek ne želi da Ašli to sazna.

Foto-ilustracija: Flickr/mhall209, pixabay.com Foto-ilustracija: Flickr/mhall209, pixabay.com

GoChaca: Jedan mi je vozač Ubera rekao kako mu je u auto uleteo jedan besan tip, bacio mu novčanicu od 500 dolara i rekao mu da ga vozi do Vegasa. Dakle, to je 500 dolara povrh ogromne cene koja mu je naplaćena putem aplikacije. Put do Vegasa je trajao četiri sata, a tip je sve vreme bio na telefonu i svađao se s mamom. Ostavio sam ga ispred hotela gde ga je čekala mama koja se samo nastavila drati na njega. Pre nego su se razdvojili, tip mu je dobacio još nekoliko stotina.

SwagathonMarathon: Pokupio sam momka koji mi je rekao da je u kasnim 20-im godinama i da se seksa sa devojkom koja je baš navršila 18. Odgovorio sam mu da mi je drago, ali on je odgovorio da to nije dobro, da mu je život sranje i da ne može postati sretan bez obzira na sve što činio da se učini sretnim. Rekao mi je da često gleda snimke ljudi koji rade samoubojstva i da često želi da ima hrabrosti poput njih da to učini. Rekao mi je da putuje u San Francisco. Tamo će potrošiti sav novac, a onda se baciti s mosta. Nisam znao što da napravim. Kada smo stigli na odredište, rekao sam mu da se nadam da će stvari postati bolje, a on mi je mirno odgovorio da neće. Nadam se da je potražio pomoć.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis Ivy Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis Ivy

1_point_21_gigawatts: Jednom sam pokupio dva Rusa u vrlo skupoj odeći. Vozio sam ih od jednog do drugog bara na zapadu Čikaga. S obzirom da sam radio za kompaniju u vlasništu Rusa, znao sam pokoju reč ruskog jezika. Njih dvoje su na stražnjem sedištu raspravljali tišim glasovima i bili su poprilično nervozni. Nisam razumio sve, ali jesam neke stvari poput: 'To je smrt, to je ozbiljno', 'Krv je na meni', 'Ja nisam loš čovek'. Drugi ga je muškarac smirivao i govorio mu da se opusti. Taman kada su izlazili iz automobila, ja sam im, poput pravog idiota, poželeo laku noć. Na ruskom. Samo jedan od njih me čuo i prodorno me pogledao. Vratio se prema meni i posegnuo u sako, na šta sam ja umro od straha. Izvadio je novčanicu od 100 dolara i na engleskom mi rekao: "Moj prijatelju, razumemo li se?". Uzeo sam novac, potvrdno klimnuo glavom i otišao. Tu noć više nisam vozio.

(Telegraf.rs / 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA