GODINAMA KRILA LJUBAVNIKA NA TAVANU: Reakcija njenog muža će vas ODUVATI!

Doli i Oto su započeli strasnu vezu koja je trajala više od 10 godina

  • 0

Kada varate osobu s kojom ste u braku, mnogo je važno da vas ne uhvati. Većina ljudi ovo radi skrivanjem i izmišljanjem. 

Ipak, početkom 20. veka, Valburga "Doli" Osterajh je pokušala da od muža sakrije aferu na najbizarniji način...

Osterajhova je bila nemačka imigrantkinja u SAD koja je živela u Milvokiju. Tamo je upoznala 17-godišnjeg majstora za šivaće mašine Otoa Sanhubera. On je radio u radionici njenog muža.

Doli i Oto su započeli strasnu ljubav koja je trajala više od 10 godina. On bi dolazio kod nje dok je muž bio odsutan. Ipak, ovo je počelo da bude problem kad su komšije počele da pričaju o njenoj nevernosti.

Kako bi rešila ovaj problem, Doli je rekla Otou da se tajno useli na njen tavan, bez znanja muža. Začudo, ovo im je "upalilo".

Kad su se 1918. godine odselili u Los Anđeles, s njima je krenuo i Oto. A za to niko nije znao. Doli mu je dala adresu, kako bi nekoliko dana pre njih mogao da se useli na novi tavan.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ova "kombinacija" im je prolazila do noći 22. avgusta 1922. godine.

Te noći, Oto je čuo kako se Doli i njen muž svađaju. Plašeći se za njen život, sišao je niz stepenice sa dva pištolja u rukama. Oto je upucao Dolinog muža, a sa Doli se zatim dogovorio da učine sve da izgleda kao da je unutra ušao lopov i pucao u muža.

Oto je zatim pobegao u Kanadu, gde je izbegavao otpužnicu do 1930. godine i nije odslužio kaznu, jer mu je zločin zastareo.

Bokser odsekao ljubavniku svoje žene PENIS i bacio ga u WC: Polni organ nikad nije nađen, ali ga je stigla KAZNA! (FOTO)

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Doli je suđeno, ali porota nije mogla da se dogovori oko presude, i ona je oslobođena. Ponovo se udala posle ovoga. Ovog muža nije varala i živela je s njim do smrti, 1961. godine u Los Anđelesu.

MUŽ JOJ JE DOSADAN: "Varam ga svaki dan, umro bi da to sazna"

Evo zašto preljubu treba držati van kuće. Kad se ljubavnik/ljubavnica dovode kući, stvari se uvek završe pogubno po nekog.

Pogledajte i TNOW prilog o tome zašto se svaki četvrti brak u Srbiji raspada:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA