HAOS PRVE BRAČNE NOĆI: Posle seksa otišao u WC, a kad je otvorio vrata, ONESVESTIO SE OD STRAHA (VIDEO)

Mladi bračni par verovatno nije ni sanjao da će im u sobu upasti ova divlja mačka

  • 3

Bračni par Sumit i Švivani Rator otišli su na medeni mesec u grad Nainital na severu Indije. Jedne noći, u hotelsku sobu im je upala zver!!

I NJIMA JE PAKLENO VRUĆE: Ovako se životinje rashlađuju kada dođu tropski dani (FOTO)

- Oko 4:45 ujutru probudio me je zvuk lomljenja stakla i skamenio sam se. Brzo sam pokrio suprugu i sebe, pa otišao u kupatilo. Kad sam otvorio vrata, video sam leoparda unutra, on se bukvalno neposredno pre ušunjao tamo. Brzo sam zatvorio vrata kupatila i pozvao upravu hotela - ispričao je Sumit Rator.

Vlasnik hotela Amit Sah pozvao je policiju i Službu za divlje životinje. Druga ekipa Službe za divlje životinje sa puškama za uspavljivanje stigla je posle sat vremena, a leopard je uspeo da pobegne.

OVO JE NAJLEPŠI I NAJUNOSNIJI MALI BIZNIS U SRBIJI: Ko gaji 10 koza - zaradi 60.000 dinara!

Reč je o mladom leopardu koji je upao u hotel nakon što su ga jurili psi - rekla je Tejasvini Arvind Patil iz Službe za divlje životinje. Ona je dodala da je leopard star oko godinu dana, kao i da se nada da je na sigurnom posle povratka u džunglu.

Dok mladoženja Sumit prigovara što hotelski prozori nemaju nikakvu spoljašnju zaštitu, njegova supruga je rekla da je veoma srećna što je ovu divlju životinju videla iz takve blizine, iako ga se plašila.

Printksin: Youtube/Every Day Hyderabad News Printksin: Youtube/Every Day Hyderabad News

Još jedan gost hotela, Radžeš Sidžvali, rekao je da je video leoparda kada je ulazio u hotel dok je bežao od uličnih pasa.

(Telegraf.rs / Izvor: net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA