UDALA SAM SE ZA SERIJSKOG UBICU: Zaprosio me je na suđenju, volim ga iako je ubijao žene (VIDEO) (FOTO)

Serijski ubica, optužen za ubistvo više od 30 žena, iako se sumnjalo da je u pitanju tri puta veći broj, važio je za izuzetno zgodnog i šarmantnog

  • 3

Jedna od žena ubeđenih da su njihovi izabranici, iako okrivljene, pa čak i osuđene serijske i masovne ubice, zapravo plemeniti i nevini ljudi, bila je i Kerol En Bun, koja se 1981. godine udala za jednog od najvećih svetskih ubica Teda Bandija.

SERIJSKI UBICA KOJI JE UBIO 350 DEVOJČICA SAD JE NA SLOBODI: Niko ne zna gde je! (VIDEO)

Serijski ubica, optužen za ubistvo više od 30 žena, iako se sumnjalo da je u pitanju tri puta veći broj, važio je za izuzetno zgodnog i šarmantnog, što je verovatno i navelo njegovu bivšu koleginicu Kerol da se uda za njega.

Koristeći njeno prisustvo u sudnici, u svojstvu svedoka, budući da mu je u vreme zločina za koji se teretio bila devojka, kao i rupu u zakonu Floride, zahvaljujući  kojoj je brak usmeno sklopljen pred sudijom bio tretiran kao važeći, Ted je zaprosio Bunovu, koja je pristala.

Nedugo zatim, par je obelodanio da čeka prinovu, iako im je bio onemogućen seksualni kontakt, zbog čega je ostalo nejasno kako je do začeća došlo.

Supružnici su odbijali da to komentarišu, navodeći da je tamo gde je umešan "ljudski element" sve moguće, ali je konkretnije objašnjenje verovatno ležalo u običaju da zatvorenici podmićuju čuvare, kako bi mogli da razmenjuju nežnosti sa svojim posetiteljkama.

Foto: Wikipedia/Vidor Foto: Wikipedia/Vidor

Godinu dana kasnije, Kerol je rodila Tedu ćerku, sve vreme verujući da nije ubica.

Kada je posle više od deset godina negiranja da je kriv, priznao ubistvo 30 žena, Kerol se razočarano preselila sa njihovom ćerkom u Vašington, ne samo odbijajući da ga vidi, već i njegov poslednji telefonski poziv, na koji je imao pravo pred izvršenje smrtne kazne, električnom stolicom.

(Telegraf.rs / ranker.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Јасмина

    5. avgust 2016 | 16:03

    Глуп жена..ђ

  • Ezra

    5. avgust 2016 | 18:48

    Stupid vumen.jbga sta ce sirota

  • Milena

    12. avgust 2016 | 12:20

    Napravite ostrvo leporoznih pedofila! Ko njima dade tolika prava? Ko? 8 godina se borim sa dvojicom pedofila koji koriste svoju decu od 3 do 5 g. I ciganske devojcice of 8 g. I nista! Stiti ih onaj srni Dacic! Pih, pih,a ima dvoje kuci!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA