≫ 

Pedofila koji je SILOVAO DETE OD 9 GODINA PUSTILI IZ ZATVORA, a on je u samo jednom satu NAPAO TRI DEVOJČICE!

Istog popodneva fizički je napao još jednu devojčicu (11), ali je i ona uspela da se otrgne i pobegne kući

  • 2

Osuđivani pedofil Apeldelrazek Badran (33) iz Londona lažno se predstavljao kao policajac i napastvovao tri devojčice, samo šest meseci nakon što je izašao iz zatvora.

POLICIJA TRAGA ZA OVIM ČOVEKOM: Mamio devojčice u kombi da zajedno "jure pokemone"

Pošto je odslužio devetogodišnju kaznu, zbog silovanja devetogodišnjakinje, Badran je u lokalnom parku prišao grupi od četiri devojčice, predstavljajući im se kao policajac, ali su one uspele da pobegnu.

Sat vremena kasnije, presreo je tinejdžerku (12) koja se vraćala iz supermarketa, optužujući je da je ukrala namirnice koje je kupila kako bi ispekla kolač za školu. Oborio ju je na zemlju i zapretio joj nečim što je ličilo na nož, budući da joj je rekao da će je iseći, a potom je napastvovao.

Devojčicu je tada majka, srećom, panično počela da zove na telefon; Badran je odlučio da pobegne, ali je pre toga nekoliko puta slikao polu-golu tinejdžerku, čije je slike policija, kasnije, našla u njegovom mobilnom.

Istog popodneva fizički je napao još jednu devojčicu (11), ali je i ona uspela da se otrgne i pobegne kući.

Manijak je ubrzo uhapšen nedaleko od mesta napada, a u pritvoru će ostati do sledećeg meseca, kada bi trebalo da mu bude izrečena nova kazna.

(Telegraf.rs / Dejlimejl)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • victoria

    15. avgust 2016 | 16:29

    Pa sta bi mogli ocekivati? Nije video decu devet godina pa se odmah dao u akciju! Takve ludake treba kastrirati, hemijski ili doslovno. Jako neodgovorno od strane zakona.

  • Radmila

    15. avgust 2016 | 14:26

    Uuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhh!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA