DRAGICA I DRAGAN SE ŽIVI SAHRANILI: Ali prvo su napravili proslavu za 200 ljudi!

- Odlučili smo da organizujemo sebi sahranu za života, počastimo rodbinu, kumove i prijatelje dok smo živi. Kad nas ne bude, ne želimo da se bilo ko izlaže trošku zbog nas - ispričao je Dragan dodajući da je jedan od motiva za ovaj čin i to što nema potomke

  • 7

"Svi ćemo se jednog dana uputiti u večnu kuću, na počinak, da odmorimo svoju dušu, a u nadi da taj dan neće doći skoro, ispunili smo svoju posednju želju, okupili rodbinu i prijatelje da zajedno slavimo život", ovim rečima su bračni par Dragan i Dragica Marić iz sela Pojezna, nadomak Dervente, opisali nesvakidašnju proslavu koju su upriličili u subotu.

 

DRAGICA I DRAGAN MARIĆ PRAVE SEBI ZADUŠNICE: Zovu 200 gostiju, među njima i Dodik! (POGLEDAJTE POZIVNICE)

 

Zaklinjući se na večnu ljubav kako na ovom, tako i na "onom svetu", pred više od 200 gostiju, šezdesetjednogodišnji Dragan i četiri godine starija Dragica, organizovali su sebi zadušnice.

 

- Odlučili smo da organizujemo sebi sahranu za života, počastimo rodbinu, kumove i prijatelje dok smo živi. Kad nas ne bude, ne želimo da se bilo ko izlaže trošku zbog nas - ispričao je Dragan dodajući da je jedan od motiva za ovaj čin i to što nema potomke.

 

Marići su pre godinu izgradili spomen-kosturnicu za sebe i Draganove roditelje, a koja ih je koštala oko 13.000 evra. 

 

- Drago mi je što smo uspeli sve ovo da napravimo. Nadam se da će proći još mnogo godina pre nego na spomenik upišemo godinu smrti - kroz osmeh je dodala Dragica.

 

Njih dvoje upoznali su pre 16 godina, a prve ljubavne varnice zaiskrile su u "Klubu usamljenih" u Novom Sadu. Kažu da je lepih trenutaka mnogo, ružnih ne mogu ni da se sete, a za deceniju i po posvađali su se samo jednom.

 

Dragan je Dragici drugi suprug, a prvog, sa kojim ima dva sina, izgubila je pre 18 godina. Za Dragana, ona je njegova treća sreća, koja je uspela, kako kaže, ono što nijedna pre nije. Pohvalio se da je za pola veka života imao više od 1.000 žena, od toga tri venčane supruge. Na "zidu uspomena" u njihovoj kući, nalaze se i fotografije Draganovih bivših supruga, Ivane i Elizabete.

 

- Jedina mu je mana to što ga žene vole - kratko je rekla ona.

 

Zid krase i Titova slika, te poster Fudbalskog kluba Partizan iz davne 1982. čiji je Dragan veliki obožavalac.

 

(Telegraf.rs/glassrpske.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA