BOLESNIK JE PRENOSIO UŽIVO KAKO SILUJE PSE: Neko mu je pokucao na vrata i stigla ga je KRVAVA KAZNA (VIDEO)

Prema pisanju kineskih medija, reč je o mladiću koji je na ovaj način zlostavljao svoje pse, ohrabrujući i druge da učestvuju u tome i dođu u njegovu javnu kuću za pse

  • 12

Uznemirujući snimak, na kom grupa od više desetina ljudi prebija nepoznatog muškarca jer je, navodno, organizovao uživi prenos silovanja pasa na internetu, užasnula je njegove korisnike.

SVI ĆETE MRZETI OVOG BOLESNIKA: Silovao psa, a ranije seksualno zlostavljao devojčicu! (FOTO)

Prema pisanju kineskih medija, reč je o mladiću koji je na ovaj način zlostavljao svoje pse, ohrabrujući i druge da učestvuju u tome i dođu u njegovu javnu kuću za pse.

Oni navode da je nudio fanovima njegove grupe da za pet funti tuku pse pre pre nego što ih siluju, a taj sadržaj bi, potom, prikazivao na hiljadama korisnika.

Nekolicina zgroženih zaštitnika životinja koji su nabasali na njega na internetu, predstavili su se kao njegovi fanovi, predlažući mu da se sastanu, kako bi popričali o njegovom "hobiju".

Kada su došli u njegovu kuću, monstrum je skinuo odeću kako bi im demonstrirao ono čime se bavi, ali je gomila iskoristila šansu, izvukla ga goglog na ulicu i počela da ga tuče.

Život mu je spasila policija koja ga je ubrzo odvela odatle u bolnicu, odakle će biti sproveden pred sud, ali ne zbog zlostavljanja pasa, već prikazivanja takvog sadržaja na internetu.

(Telegraf.rs/Mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA