BIO SAM 17 GODINA NA MARSU GDE SAM BRANIO LJUDE OD AGRESIVNIH VRSTA: Bivši američki marinac zbunio svet (VIDEO)

Nekadašnji marinac SAD tvrdi da je bio u posebnom centru za obuku na Mesecu gde su ga trenirali su za pilotiranje svemirskim letelicama, kao i da je dodatnu obuku prošao na Saturnovom satelitu Titanu

  • 67

Bivši američki marinac Rendi Krejmer tvrdio je da je da se borio 17 godina protiv vanzemaljaca kako bi zaštitio pet ljudskih kolonija na planeti Mars. Njegove izjave su bile u centru pažnje svetske javnosti 2015. godine, a sada se opet o njima diskutuje na društvenim mrežama.

DO SADA NEVIĐEN SNIMAK MARSA: Konačno pravi dokaz da je život na crvenoj planeti moguć?! (VIDEO)

On je objašnjavao da je kao američki vojnik služio u Odbrambenim snagama Zemlje, koje regrutuju vojnike Amerike, Rusije i Kine.

Takođe, isticao je da je pre toga bio marinac, a u posebnom centru za obuku na Mesecu trenirali su ga za pilotiranje svemirskim letelicama, kao i da je dodatnu obuku prošao na Saturnovom satelitu Titanu.

Atmosfera Marsa je pogodna za disanje i na ovoj planeti žive dve inteligentne i prilično agresivne vrste (gmizavci i insekti), a njegov posao je bio da brani ljudske kolonije od napada tih vrsta, kako je tvrdio. On je nazivao reptile starim ratničkim klanom koji je ipak miroljubiv i da ne želi da osvaja nego samo da odbrani svoju teritoriju.

Na njegovoj oproštajnoj ceremoniji za penzionisanje, koja se inače održala na Mesecu, bio je i tadašnji američki državni seksretar za odbranu Donald Rumsfild, kako je tvrdio ovaj bivši marinac.

On je tada otkrio da je konačno dobio dozvolu da govori o svojoj misiji.

Da li verujete u ispovest ovog bivšeg američkog marinca? Ostavite nam odgovore u komentarima.

(Telegraf.rs/ Izvor: net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA