≫ 

OVOG DEČAKA SU PORODICE 10 GODINA USVAJALE I VRAĆALE NAZAD: A onda je otkriveno šta on njima ZAISTA RADI (VIDEO)

- Samo sam mislila na to kako se on oseća i kako krivi sebe posle svega - rekla je socijalna radnica koja je 10 godina pokušavala da nađe porodicu ovom dečaku

  • 4

Tejlor i njegove dve sestre su usvojeni 2003. godine, međutim, novi roditelji su odlučili da je on "previše ljut" za njih i onda su ga vratili nazad. Od tog trenutka, potraga za njegovom porodicom i domom je trajala 10 godina, sve dok 2013. godine nije došao do velike životne prekretnice.

JA SAM BARBARA: Usvojena sam kao beba od 2 nedelje! Evo zašto nikad nisam potražila svoje prave roditelje

- To je uvek bila pomalo moja krivica, ali ja to nisam shvatio, znate, dok sam odrastao - rekao je Tejlor.

Njegova socijalna radnica Koni je 10 godina pokušavala da mu nađe dom i porodicu i sve vreme je gledala kako su ga ljudi etiketirali kao loše dete.

- Svako dete može da se usvoji. Postoji porodica za svako dete - dodala je ona.

Dečak je bio zanemarivan od strane njegovih bioloških roditelja koji su bili zavisnici od droge. Koni nikad nije odustala od njega, bila je odlučna da mu pronađe pravi dom.

- Samo sam mislila na to kako se on oseća i kako krivi sebe posle svega - istakla je ona.

Bila je toliko uznemirena, da se to odrazilo i na njeno zdravlje. Odlučila je da podnese papire za usvajanje i tako postala zvanično Tejlorova mama posle 10 godina.

- Ovo je mesto gde ja pripadam. Ona zna moju najgoru stranu, a i dalje joj je stalo do mene i voli me - rekao je Tejlor.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: littlethings.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • °Glas razuma°

    31. avgust 2016 | 15:18

    I sta im radi?

  • Dragana

    31. avgust 2016 | 16:46

    Na žalost,nisam shvatila u čemu je bio problem sa predhodnim usvojiteljima? Šta im je radio i kako se ponašao kada su ga okarakterisali kao "loše dete" ako takvo uopšte postoji? Mislim da su možda oni njemu nešto radili i izazivali neke revolte koji su mu pripisivani kao delikventno ponašanje.U svakom slučaju,ova žena je odličan pedagog i očigledno,jako voli decu iako su možda drgačija od druge dece.

  • Arsen

    31. avgust 2016 | 16:48

    *ebe lud zbunjenog

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA