≫ 

(UZNEMIRUJUĆE) OVA ŽENA JE GODINAMA JELA IZMET: Fekalije je čuvala u plastičnim flašama po kući, a tu se nalazilo nešto još odvratnije (VIDEO)

Šenon je u ovakvim uslovima živela više od deset godina

  • 3

Žena poznata samo pod imenom Šenon prijavila se za emisiju "Hoarders" koja za cilj ima da očisti nestvarno prljave kuće u kojima su se godinama taložile stvari i prljavština, ali se ova žena od drugih razlikovala po tome što je u svojoj kući čuvala plastične flaše pune izmeta

NAJPRLJAVIJA ŽENSKA SOBA U STUDENTSKOM DOMU: Kad vidite kako žive ove devojke, zgadiće vam se život!

Naime, Šenon je sve fiziološke potrebe vršila u kanti koju bi, kada se napuni, ispraznila u plastične flaše i čuvala po kući. Pored toga, kuća je puna buđi, đubreta i krvavih tampona koji leže na zemlji.

Njena kuća je konstantno bila okružena smradom, a prljavštine i flaša sa izmetom ležale su po čitavom stanu i dvorišu. Šenon je u takvim uslovima živela godinama, a najgore u svemu je što je sa hranom često jela i izmet, jer je on bukvalno svuda po kući.

Na pitanje voditelja da li pere ruke kada dodiruje prljave flaše po kući pre nego što jede, Šenon je kratko i jasno rekla da to ne radi.

Verovali ili ne, ali ova žena je mislila da joj kuća smrdi zbog prašine i buđi, a ne zbog izmeta koji se nalazi svuda naokolo. Ona takođe nije imala pojma koliko je to zapravo štetno po zdravlje.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • CHE

    3. septembar 2016 | 18:07

    NAPOKON DA NEKO PRIZNA DA JEDE GOV.A . BRAVO.

  • Јасмина

    3. septembar 2016 | 13:49

    Бизарно.У ово ће тешко неко поверовати...

  • Раднаскела

    4. septembar 2016 | 12:35

    Рециклажа.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA