≫ 

RODIO SE STALJIN U RUSIJI: Čak 12 godina ga nije bilo, roditelji presrećni

- U opštini se vodi statistika imena od 2002. godine. Za poslednjih 12 godina tog imena u Voronješkoj oblasti nije bilo - objasnili su u opštini u Voronježu

  • 1

U ruskom gradu Voronježu rodilo se dete kome je porodica dala jedno nesvakidašnje ime - Staljin, prenose tamošnji mediji.

(EKSKLUZIVNO) U STALJINOVOJ RODNOJ KUĆI: Ovde je na svet došao čovek koji je POBEDIO HITLERA I POBIO MILIONE NEVINIH LJUDI!

- U opštini se vodi statistika imena od 2002. godine. Za poslednjih 12 godina tog imena u Voronješkoj oblasti nije bilo - objasnili su u opštini u Voronježu.

Opštinski službenici su novinarima dali listu najpopularnijih imena u prvih šest meseci 2016. godine.

U tom regionu deci najčešće daju imana Artjom i Marijam. Među retkim imenima koja deca dobijaju su Madona, Rafael, Graf, Kaklik, Hrustalina, Jaropolk, Junus. Maštovitost prilikom izbora imena deteta znaju da pokažu i roditelji iz drugih regiona.

U Permu se 2014. godine rodio Lucifer, a u Sverdlovskoj oblasti otac i majka su detetu dali ime Tagil, dok su se pre godinu dana ovde rodili dečaci Krim i Teon.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Goran from da hood

    9. septembar 2016 | 17:39

    Staljin nije ime, to je nadimak. Ako mislite na vodju SSSR-a, njegovo ime je bilo Josif.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA