≫ 

INSTRUKTOR "BASE JUMPINGA" SPASAO MLADIĆA SIGURNE SMRTI: Hteo je da skoči sa mosta, a NAJBITNIJU stvar nije uradio! (VIDEO)

Sport "base jumping" je postao veoma popularan poslednjih godina

  • 0

Kris Mekdugal, australijski instruktor najekstremnije padobranske discipline "base jumpinga", nedavno je boravio u Hrvatskoj, i tom prilikom, sve "željne adrenalina" obučio za ovaj sport.

SMRT UŽIVO: Snimao je kako skače padobranom, a onda POGINUO (VIDEO)

Svoje iskustvo podelio je na Fejsbuku, a osim pozitivnih uspomena, pamtiće trenutak kada je jednog od skakača spasao sigurne smrti. Pretpostavlja se da se ovo desilo negde u Istri.

Kako je Mekdugal ispričao u snimku, posle predavanja je uočio skakača koji se spremao da skoči sa mosta bez prikopčanog padobrana. Mekdugal je naglo potrčao ka njemu i zamolio ga da pređe na drugu stranu mosta. U tom razgovoru nazvao ga je idiotom, objašnjavajući mu da je to najvažnija stvar koju je trebalo da odradi.

Pošto mu je spasao život, poručio mu je da mu duguje pivo. A video je podelio na svom Fejsbuku, kako bi druge upozorio da su ovakve stvari moguće, i da je zbog toga veoma važno da budu oprezni.

- Hvala Bogu da sam bio tamo, jer niko drugi to ne bi primetio - zaključio je ovaj instruktor.

Sport "base jumping" je postao veoma popularan poslednjih godina, a odnosi se na skakanje sa padobranom sa objekata poput mostova, zgrada, prirodnih površina, i smatra se mnogo opasnijim od skoka sa padobranom.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA