TAJNA "ZLATNA BAZA" SAJENTOLOGA: Snimljeno dronom imanje na kom su građevine za Toma Kruza i "neposlušne" (VIDEO)

Jedno od najznačajnijih mesta u bazi je "Zgrada 50" u kojoj se nalaze kancelarije tehnološkog centra, kao i kancelarija vođe sajentologije Dejvida Miskevidža

  • 3

Portal "Andergraund Bunker" novinara Tonija Orteža bavi se temom sajentologije još od 1995. godine, a ovog puta je došao do snimaka dronom koje je anonimni izvor zabeležio iznad sajentološke " Zlatne baze" u Kaliforniji.

 

NAJMRAČNIJE TAJNE SAJENTOLOGIJE: Stiže dokumentarac koji će uzdrmati Holivud!

 

Ova stranica je objavila da je delove snimaka poslala Tomu DeVohtu koji je radio u bazi nekoliko godina. On je istakao da je jedno od najznačajnijih mesta u bazi "Zgrada 50" u kojoj se nalaze kancelarije tehnološkog centra, kao i kancelarija vođe sajentologije Dejvida Miskevidža.

 

DeVoht je otkrio kako je građevina u blizini "Zgrade 50", u koju je uloženo oko 47 miliona dolara, garaža u kojoj se nalaze Miskevidžovi automobili. Svako drvo koje okružuje zgradu košta 10.000 dolara, a čitava baza ima sopstvenu elektranu kako ne bi ostali bez struje.

 

On je otkrio još nekoliko zanimljivih informacija o novosagrađenim zgradama u bazi. Pa je tako istakao da je odbačen jer je odbio da završi izgradnju građevina nakon što je saznao da će ih Miskevidž koristiti kako bi zaključavao neposlušne članove.

 

 

Inače, u blizini je napravljena teretana specijalno izgrađena za Miskevidža i njegovog partnera Toma Kruza. Tu se nalaze i tri male zgrade namenjene posetiocima, koje bi koristio Tom Kruz kad bi došao u posetu, a u jednoj od njih nalazi se i potpuno opremljeno pozorište u punoj veličini, sagrađeno samo za njega.

 

Na imanju se nalaze i dve zgrade s belim krovom poznate pod nazivom 'The Hole" (Rupa), gde je Miskevidž držao 80 ljudi u zarobljeništvu, čak i po nekoliko godina.

 

 

(Telegraf.rs/ Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • SAD

    21. septembar 2016 | 17:10

    Tom Kruz je sad broj 1 on rukovodi sektom ovaj Dejvid je broj2.

  • Dzaka

    21. septembar 2016 | 18:23

    Kako se zove onaj film u kom glumi tom kruz radi se o sekti?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA