ONA POSEDUJE PENISE SVIH MUŠKARACA S KOJIMA JE SPAVALA: I na njima iskaljuje svoj bes (FOTO)

- Nisam otkrila koji je čiji. Srećom, sa dvojicom od njih sam još prijatelj i dosta mi pomažu, ali se jedan od njih oseća pomalo neprijatno zbog toga - izjavila je Lili

  • 7

Zaboravite na recke iznad kreveta - ova učenica je došla do mnogo inventivnijeg načina da "ovekoveči" sva svoja seksualna iskustva. Lili Hjumove rukotvorine keramičkih penisa nastale su po sećanju na svakog muškarca sa kojim je spavala - a oni otkrivaju kakve sve varijacije na temu postoje.

18-godišnja studentkinja umetnosti odlučila je da napravi repliku svog prvog penisa nakon što je dobila grubu poruku jednog od svojih ljubavnika.

Kakve penise žene zapravo vole?

Umesto da mu šalje poruke i raspravlja se, ona je rešila da kanališe svoj bes rezbareći skulpturu njegovog penisa u prirodnoj veličini i pišući po njemu celom dužinom "lažov".

Nakon toga, Lili je dobila inspiraciju da napravi uspomenu na sve svoje bivše, što je postalo deo njenog novog umetničkog projekta.

Foto: Instagram/lilheaume Foto: Instagram/lilheaume

Njen rad je prikazan u Hamstedovoj školi umetnosti krajem godine i odjednom se za te radove zainteresovala gomila kupaca koji žele da imaju svoju kolekciju penisa.

- Nisam otkrila koji je čiji. Srećom, sa dvojicom od njih sam još prijatelj i dosta mi pomažu, ali se jedan od njih oseća pomalo neprijatno zbog toga - izjavila je Lili za Lad Bible.

KAKAV UKUS IMA VAŠ PENIS? Devojke slikovito opisale kakvog su ukusa polni organi njihovih momaka

@theladbible Ty guys #ceramics #dicks #ladbible #artschool

A photo posted by Lily Heaume (@lilheaume) on

- Napravila sam ih po sećanju, nije baš da sam pisala pored svakog ime - otkrila je Lili.

Svaki penis varira u širini i dužini, ali je svaki obojen u belo i dekorisan sa plavim cvetićem. Na svakoj skulpturi je ispisana i privatna poruka.

Jedna od Lilinih omiljenih fraza je: "Prestani da me zoveš".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Damon Salvatore

    24. septembar 2016 | 21:15

    Cim ima pirsing u nosu znaci da je opicena, ne racunam je u obicne devojke, a nadao sam se da je obicna. Sad mi ovo vise nije ni zanimljivo.

  • miroljub

    24. septembar 2016 | 22:45

    ta brnjica ima svrhu a to je da ne rije kad je dovate od pozadi kao kod svinjceta nista strasno a korisno zamislite de bi ova probila da nema brnjicum

  • Ludi Milojko@

    24. septembar 2016 | 21:54

    Pun šleper ih ima,a uz to i krmeću brnjicu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA