≫ 

PEĆINA JE EKSPLODIRALA, A ONDA JE IZ NJE POČELA DA IZLAZI OGROMNA ZMIJA: Satima su je tukli dok je nisu ubili (FOTO) (VIDEO)

Ogromni reptil težine 400 kg, pronađen je od strane građevinskih radnika, posle eksplozije u pećini u Altamiri

  • 12

Velika zmija dugačka više od 10 metara otkrivena je na gradilištu na severu Brazila. Ogromnog reptila težine 400 kg. pronašli su građevinski radnici, posle eksplozije u pećini u Altamiri, u martu ove godine.

U TOKU JE POTRAGA ZA ANAKONDOM: Vlada panika među kupačima na jezeru u Bavarskoj!

Slike koje je snimio jedan od radnika pokazuju zmijino veliko telo. Na snimku vidimo da je anakonda vezana za kran, da bi kada je kasnije podignuta bio otkriven njen žuti stomak.

Mnogi korisnici su kritikovali radnike zbog toga što su vezali zmiju i očigledno je ubili, umesto da su je ostavili u njenom prirodnom staništu. Međutim, nije otkriveno da li su zaista ubili zmiju, odnosno oni to nisu priznali. Navodno, procurele su informacije da su je satima tukli dok nije ubijena.

Printskrin: Youtube/Weird Animals

Printskrin: Youtube/Weird Animals

- Nisam siguran da li je u pitanju prava zmija ali ako jeste onda je stvarno šteta što su je ubili. Toliko velika zmija verovatno je imala dug životni vek, pa je prava šteta što je ubijena - rekao je jedan korisnik.

Printskrin: Youtube/Weird Animals

Printskrin: Youtube/Weird Animals

Svetski rekord kao najveća zmija na svetu trenutno drži Medusa, zmija iz Kanzas Sitija u SAD, koja je duža od 7 metara.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/Daily Mail)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Laki

    26. septembar 2016 | 17:36

    Mozda i jesu našli toliku zmijurinu u Brazilu, ali ne znam stvarno kakve to veze ima sa pećinom Altamira, koja se nalazi u Španiji, 40 km zapadno od grada Santandera.

  • Република Српска

    26. septembar 2016 | 16:55

    Логично да су је убили па неће је ваљда оставити живу да сутра некога задави и поједе или не дај Боже да поједе неко дете

  • ikon

    26. septembar 2016 | 12:24

    fake video kako i mnogi drugi. da je 10m vec bi uveliko radnici trljali ruke, pošto je raspisana nagrada da ko nađe dužu zmiju od 10 metara dobija 100.000 dolara. vidi se da je slikano na kranu iz ugla gde je zmija u prvom planu. Ako je kašika krana 1.2 metara, lako je da se izračuna da zmija nema više od 6 metara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA