≫ 

NAJTUŽNIJA PRIČA NA SVETU: Slepa baka 20 godina živela sa lešom svog sina (VIDEO)

Ritin sin, kako se sumnja, ili barem njegov skelet, ležao je na leđima u farmerkama i majici, ali se kućom nije širio smrad leša, već trule hrane

  • 1

U kući Rite Volfenson u Bruklinu, nađen je leš njenog sina Luisa koji je tu bio poslednjih 20 godina, o čemu starica nije imala pojma, s obzirom na to da je slepa.

 

NEZAPAMĆEN SKANDAL POTRESA SVET: Čovek mrtvu suprugu NOSIO čak 12 kilometara! (FOTO) (VIDEO)

 

Scena koju ne bi osmislio ni Hičkok, odigrala se kad je starica pala, pa pozvala rođake u pomoć: kada se u kući pojavila njena snaha Žoset Bučman, u jednoj od soba na drugom spratu zatekla je nedirnut leš muškarca.

 

Ritin sin, kako se sumnja, ili barem njegov skelet, ležao je na leđima u farmerkama i majici, ali se kućom nije širio smrad leša, već trule hrane, budući da je Volfensonova hoarder i da je ko zna koliko godina unazad samo gomilala hranu i stvari u kući.

 

Njen suprug umro je još 1987. godina, a njen drugi sin Majkl 2003. i to prirodnom smrću, što se pretpostavlja i za Luisa.

 

Foto: Google Maps

Foto: Google Maps

 

Iz razgovora sa nesrećnom ženom, policija je zaključila da ona uopšte nije bila svesna toga ne samo da živi sa lešom svog sina, već ni da je on uopšte mrtav: Rita je mislila da se on negde odselio i jednostavno prekinuo kontakt s njom, baš kao i ostatak familije.

 

Sve ovo je nezvanična verzija, jer policija još nije identifikovala telo muškarca, ali pošto Ritini rođaci kažu da Luisa - koji bi danas imao 49 godina - nisu videli dve decenije, najverovatnije jeste baš on u pitanju.

 

(Telegraf.rs / NewYorkPost)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • ŠA

    29. septembar 2016 | 23:04

    Bože mili, kakav narod i komšije, nikad za 20 godina da ne obidju slepu ženu. Strašno....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA