≫ 

SUDAR MILIJARDI: Ovako izgleda čečenska svadba od 280.000 evra - pazite, ZABOLEĆE VAS OČI! (VIDEO)

Zanimljivo je da na spektakularnoj svadbi u restoranu "Luj IV" nije u potpunosti ispoštovana tradicija, pa su mlada i mladoženja zajedno sedeli iako je to protivno starim običajima

  • 10

Kada se tajkun ženi lako je pretpostaviti da venčanje neće baš biti oličenje dobrog ukusa , ali kad svadbu pravi čečenski bogataš sasvim je logično da će ceremonija biti u konkurenciji za kič događaj godine.

Posle samo dva meseca poznanstva Elina Bazhaeva (21) se verila sa četiri godine starijim biznismenom Bekom Alijom Kanom Mamakaevom, a već pola godine kasnije usledila je glamurozna svadba.

Venčanje je održano u Monte Karlu, a kada se pogleda imovinski status porodica novopečenog bračnog para, sasvim je očekivano da je svadba organizovana u prestonici Monaka. Otac mlade Musa Bazhaev je predsednik kompanije "OJSC Alians Grup", dok je mladoženja naslednik grupe "Dorčester Fajnans" i "Alima Kozmetiks" i suvlasnik kompanije svog oca.

Instagram Instagram

Zanimljivo je da na spektakularnoj svadbi u restoranu "Luj IV" nije u potpunosti ispoštovana tradicija, pa su mlada i mladoženja zajedno sedeli iako je to protivno starim običajima.  Ali, upravo zbog tradicije na svadbi nisu bili prisutni mladini otac i majka. Prema čečečenskim običajima, svadbu plaća samo mladoženja pa mogu doći samo članovi njegove porodice!

Elina je rekla "da" Beku (diplomirao u Londonu i govori šest jezika) u venčanici vrednoj 280.000 evra, koju je dizajnirao poznati kreator spektakularnih haljina Zuhair Murad.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Šurak

    3. oktobar 2016 | 22:35

    Jedan deo Soče, drže Jermeni, drugi deo, drže Gruzini..Tu su svi, kao braća. Od onoga klošara na ulici pa do samog gradonačelnika toga grada, svakom se zna svoj deo. Gotovo da se ubistva ne dešavaju...

  • Lol

    3. oktobar 2016 | 22:23

    E nek si ih odro Murade. Ovce su za shishanje.

  • Pda!

    4. oktobar 2016 | 07:43

    Padne jedna sveca na vencanicu,ode mlada u tri lepe.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA