Devojka ga je prevarila, a on je odlučio da je pred kamerama pita da li TAJ DRUGI IMA VEĆI PENIS (VIDEO)

Njegovi fanovi nisu bili oduševljeni kada je odlučio da nastavi svoju vezu sa Ešli, pa je on odlučio da joj da šansu da pred kamerama ispriča svoju stranu priče

  • 14

Svako ko je bar jednom bio prevaren zna koliko to može da bude ponižavajuće. Veoma je teško preći preko bola i besa. Obično kada jedan partner prevari drugog to znači i kraj veze. Međutim neki parovi ipak pokušaju da pređu preko toga i da nastave svoju vezu. Za to je potrebno mnogo praštanja, prihvatanja i razgovora.

 

Da li će da me prevari s njom? Prelepa crnka je testirala svog dečka na SUROV način. Ubrzo je shvatila s kim je u vezi.. (VIDEO)

 

Verovatno prevarena osoba želi da zna zašto je partner to uradio, i da li je još uvek voli. To je razgovor koji bi trebao da se obavi u četiri oka. Međutim jedan čovek je rešio da ga obavi pred kamerama i da to podeli sa čitavim svetom.

 

Garet Garsija je na internet postavio video kako intervjuiše svoju devojku. Naime ona je njega prevarila i on je često postavljao snimke kako zbog toga plače pred kamerama.

 

Njegovi fanovi nisu bili oduševljeni kada je odlučio da nastavi svoju vezu sa Ešli, pa je on odlučio da joj da šansu da pred kamerama ispriča svoju stranu priče.

 

Ona je rekla da je patila zbog smrti svog oca, kao i da je zapala u depresiju. Najčudnije pitanje bilo je kada je Garet želeo da zna da li taj dečko sa kojim ga je prevarila ima veći penis.

 

Garet se dobro osećao kada je sa svima podelio "njihov prljav veš", ali ne možemo da osporimo da je čitava situacija bila jako neprijatna.

 

Ali dok su oni srećni, neka rade šta im je volja.

 

 

(Telegraf.rs/Izvor:viralthread.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Messi

    22. oktobar 2016 | 00:46

    Patila zbog smrti oca i zapala u depresiju , sto je bio povod da prevari decka . Au koji olos

  • Warhammer

    22. oktobar 2016 | 11:36

    Ajd,nek zovne u emisiju i onog drugog frajera,pa nek javno uporede buzdovane,a ona nek bude degustator.ne znam ko je od to dvoje veci idiot.

  • Sava Savanovic prvi Srpski vampir

    22. oktobar 2016 | 09:27

    Ovde se ne zna ko je veci debil.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA