≫ 

KANADA ZOVE RADNIKE POSLE TRAMPOVE POBEDE: Nude još bolje plate posle američkih izbora za OVE POSLOVE

Ovo je spisak zanimanja za koje zainteresovani mogu aplicirati u Kanadi

  • 7

Strah i nepoverenje u sposobnost Donalda Trampa da se nosi sa velikim državničkim problemima izazvala je u preizbornoj noći navalu Amerikanaca na sajt kanadske države, koji se odnosi na imigracione uslove i radne vize.

>>> ČOVEK KOJI JE PREDVIDEO DA ĆE TRAMP POBEDITI upozorava sve da obavezno moraju da urade OVIH 5 STVARI posle izbora

Ogroman priliv posetilaca iz komšiluka imao je za posledicu pad sajta u utorak oko 22.30 sati po lokalnom vremenu, kada su počeli da stižu izborni rezultati koji su nagoveštavali šokantnu pobedu republikanskog kandidata.

>>> AKO TRAMP POBEDI, AMERIKANCI će dobiti ostrvo na koje mogu ZAUVEK da POBEGNU!

Iako je mnogima to izgledalo kao crni humor pristalica Hilari Klinton, statistika pokazuje da je veliki broj Amerikanaca veoma detaljno na sajtu pretraživao mogućnosti preseljenja i zaposlenja u Kanadi. Eventualne američke gastarbajtere sigurno će obradovati dugačka lista zanimanja koja su tražena u Kanadi. Tako kod severnih komšija zaposlenje mogu da pronađu stručnjaci raznih profila iz prirodnih i društvenih nauka, ali posao čeka i šumare i rendžere.

www.cic.gc.ca www.cic.gc.ca

Evo spiska zanimanja za koje doseljenici mogu aplicirati u Kanadi: računovođa, arhitekta, kompjuterski analitičar, procenitelj štete u oblasti osiguranja, ekonomista, inženjer, šumar, grafički dizajner, dekorater enterijera, geometar, pejzažni arhitekta, pravnik, bibliotekar, konsultant, matematičar, statističar, rendžer, istraživački asistent, naučni tehničar, tehnolog, socijalni radnik, agronom, urbanista, logoped.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Miki

    11. novembar 2016 | 10:16

    Takodje su '94-te iz Juzne Afrike bezali zbog nove crnacke vlasti. Oko dve godine kasnije su se vracali jer su videli da J. Afrika daje bolji zivot u svim pogledima u odnosu na ostali svet.

  • ...da nije zalosno bilo bi smesno...

    11. novembar 2016 | 12:46

    Jos brze ce da se vrate kad vide kako sistem funkcionise u Kanadi. U kanadi imaju zdrastveno odiguranje o kojem oni toliko sanjaju ali ne znaju da se to u stvari debelo naplacuje. Porez (Takse) su verovatno najvece u svetu bas u Kanadi. Satnica je jos minimalnija nego u Americi a Kanadski dolar je slabiji od Americkog. Kirija i nekretnine su u samom svetskom vrhu. Vankuver BC ... Montreal QB i Toronto ON su verovatno najskuplji gradovi za zivot. Ako nemate Kanadsko radno iskustvo dzaba vam sve. Ljubice oni Trumpa nisu ni svesni....

  • dr. Rusofil

    11. novembar 2016 | 09:19

    Imal sta za radnicku klasu da idemo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA