TRAMPU SE NE PIŠE DOBRO: Baba Vanga prorekla kobnu sudbinu poslednjeg američkog predsednika

Američki mediji baba Vangu smatraju balkanskim Nostradamusom

  • 29

Donald Tramp je pobedio na izborima, ali ako je verovati proročanstvima baba Vange, kontroverzni milijarder neće stupiti na funkciju američkog predsednika!

 

>>> ČOVEK KOJI JE PREDVIDEO DA ĆE TRAMP POBEDITI upozorava sve da obavezno moraju da urade OVIH 5 STVARI posle izbora (VIDEO)

 

Nostradamus sa Balkana, kako su američki mediji nazvali čuvenu proročicu, predvidela je da će 44. predsednik  biti afroamerikanac. Ako je verovati proročici, Trampove pristalice imaju razloga da strahuju do njegove inauguracije 20. januara, jer je baba Vanga prorekla da će Obama biti poslednji predsednik SAD.

 

Tramp je pobedio u izbornoj trci, ali do ulaska u Belu kući i zvaničnog preuzimanja predsedničke finkcije dele ga još nešto više od dva meseca, tako da i dalje ne može da se kaže da je Vangino proročanstvo netačno.

 

Predviđanja Vangelije Dimitrove, mnogo poznatije kao baba Vanga, zapisivali su njeni saradnici, tako da su i do danas sačuvana njena frapantna predviđanja. Ona je između ostalog predvidela perestrojku u SSSR-u, smrt princeze Dajane, početak Drugog svetskog rata, raspad Jugoslavije, sukobe u Gruziji, pogoršavanje ekološke situacije na našoj planeti, pa čak i Arapsko proleće i rat u Siriji!

 

>>> OBISTINJUJE SE PROROČANSTVO BABA VANGE: Predvidela je krah Evrope i kada će ona nestati!

 

Dimitrova je umrla 11. avgusta 1996. u 85 godini. Sahranjena je u crkvi svete Petke, a koliki je bio značaj ove proročice govori podatak da su nakon njene smrti naučnici od porodice tražili da im dozvole da proučavaju njen mozak. Njena sestra Ljupka je odbila da se kasapi telo pokojne proročice.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Srba

    10. novembar 2016 | 23:30

    Ja mislim da u ove price vise neveruju ni ovi iz Laze i Toponice

  • Rako.

    10. novembar 2016 | 23:27

    Eh da je ziva da je pitam imam li sanse za sledeceg zagondziju kod komsinice bosanke.

  • Mislim

    12. novembar 2016 | 21:00

    Ali naslov kaze lose se pise Trampu zato sto baba Tanga rekla da ce biti zadnji predsjednik Obama. Lici kao da ce Amerika da potone u nekom ratu , povucice cjeli svjet sa sobom .Dakle naslov ne odgovara da se samo Trampu lose pise , nego svima nama na planeti , izuzetak ako neko prezivi .Baba Tanga ti nas plasis i sa onog svijeta , ljudi koji vjeruju u Boga ne smiju to raditi , samo uzviseni Bog zna sta ce biti a mi smetnici mozemo samo da mu se pomolimo za bolje sutra .Amin

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA