KAKVA ZBRKA: Stariji blizanac se rodio posle mlađeg (FOTO)

Emili Piterson je rodila Semjuela u 1.39 sati ujutru, po lokalnom vremenu, Ronan se rodio pola sata kasnije, ali je tada nastupilo pomeranje kazaljki sata unazad u okviru zimskog računanja vremena, pa je Ronan tehnički postao stariji brat jer se rodio u 1.09

  • 3

Semjuel i Ronan Piterson su identični blizanci rođeni u razmaku od 30 minuta, ali i za jednog i za drugog se može reći da je stariji brat. Oni su se rodili 6. novembra u bolnici na Masačusetsu.

Pomeranje sata ukida sve više zemalja: EVO KAKO BI TO UTICALO NA SRBIJU

Majka Emili Piterson je rodila najpre Semjuela u 1.39 sati ujutru, po lokalnom vremenu. Ronan se rodio pola sata kasnije, ali je tada nastupilo pomeranje sata unazad u okviru zimskog računanja vremena, pa je Ronan tehnički postao stariji brat jer se rodio u 1.09 sati ujutru.

Njihov otac Set Piterson, pripadnik policije, rekao je za CBS da je pretpostavio ranije tog dana da će se blizanci roditi ili različitog dana ili da će pomeranje sata napraviti nekakvu zbrku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA