TRAMP JE ZAPROSIO MELANIJU U TITOVOM APARTMANU: O tom događaju i danas priča cela Slovenija! (FOTO)

Tramp je bio veoma skroman, a lepa manekenka nije skidala osmeh s lica

  • 2

Novoizabrani predsednik Amerike Donald Tramp upoznao je svoju izabranicu, danas prvu damu Amerike, u "Grand hotelu Toplice" u luksuznom predsedničkom apartmanu gde je tokom vladavine uživao maršal Josip Broz Tito, na samoj obali Bledskog jezera.

MELANIJIN OTAC VIKTOR JE BIVŠI KOMUNISTA, a kada budete videli kako izgleda, shvatićete zašto je ona sa Trampom! (FOTO)

Baš u tom apartmanu je Donald od Melanijinog oca zatražio njenu ruku. Melanija je tada bila manekenka i provela je samo jedan dan sa roditeljima i Trampom u luksuznom apartmanu. Iste večeri su se vratili u Ameriku, a osoblje hotela se rado seća dana kada je Tramp zaprosio Melaniju. Kažu da je bio veoma skroman, a da lepa slovenačka manekenka nije skidala osmeh sa lica.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Menadžerka hotela "Sava" u čijem se sklopu nalazi i hotel "Grand Toplica", Mojca Krasovac, kaže da su Trampovi rado pristali da se fotografišu za uspomenu, a da se ta fotografija  nalazi u holu, pored drugih poznatih ličnosti koje su tu odsele. U vitrini se nalaze fotografije Princa Čarlsa, glumice Endi Mekdauel, pa i samog Josipa Broza Tita.

Foto: Profimedia/Alamy, Tanjug/AP/Darko Bandic Foto: Profimedia/Alamy, Tanjug/AP/Darko Bandic

MELANIJA ĆE BITI BREND KAO SLOVENKA: Prva dama Amerike moći će da učini puno za Balkan

- Mnogo nam znači što je Tramp bio gost našeg hotela i što je baš ovde zaprosio Melaniju. Očekujemo povećanje broja turista iz Amerike - kaže Mojca.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Inače, Donald i Melanija se nisu vraćali u Sloveniju od 2004. godine, a sledeće 2005. godine su se venčali na Floridi. Na svadbi je bila i Hilari Klinton.

(Telegraf.rs/ Izvor: travelerstoday.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA