≫ 

TRAMPOVA ZLATNA "MEČKA": Blindirana zver se kreće munjevito, a tek da vidite šta radi kada se uljezi uhvate za bravu! (FOTO)

Predsedniku je namenjen blindirani Mercedes-Benc GL koga pokreće motor od 1500 konjskih snaga

  • 11

Donald Tramp će na inauguraciju 20. januara stići u elegantnoj crnoj limuzini, ali životnom stilu američkog milijardera daleko bi prikladnije bilo vozilo potpuno drugačijeg izgleda.

>>> Obama je imao bunker na točkovima, ali za Trampa spremaju još jaču ZVER koja je NEUNIŠTIVA (VIDEO)

Na primer, svako ko je video enterijer Trampovog velelepnog stana na Menhetnu ne bi se iznenadio kada bi novi predsednik došao na zakletvu u zlatnom "nabudženom" automobilu. Upravo to su zaključili u letonskoj kompaniji "Darc motorz", koja je predstavila svoje viđenje nove predsedničke limuzine.

Na slici je prikazan, naravno u zlatnoj boji, blindirani Mercedes-Benc GL koga pokreće motor od 1500 konjskih snaga, a na vratima ima kvake pod električnim naponom koji bi sprečio nezvane goste da uđu u vozilo.

#trump #trumpmobile #trump2016 #DARTZblackalligator #dictator

A photo posted by £€@'n'DARTZ & FCK 'EM ALL (@leondartz) on

"Dar motorz" se predstavlja kao kompanija koja "od 1869. godine snabdeva careve, admirale i diktatore". Letonci se hvale da mogu da ispune skorpo svaku želju kupaca, pa je jedna od mogućih opcija za enterijer i sedište presvučeno kožom od kitovog penisa! Verovatno najpoznatija mušterija ove kompanije je hip-hop zvezda Kanje Vest, za koga je "Dar moltorz" napravio dva blindirana hamera H1, čija vrednost je bila veća od dva miliona dolara.

Printskrin: dartz.us Printskrin: dartz.us

Ma koliko ideja letonske kompanije izgledala zanimljivo, Tramp će na svoju inauguraciju u Vašingtonu stići u poboljšanoj verziji najsigurnije limuzine na planeti. Pre samo dve godine Barak Obama je zaseo u u novi model predsedničkog automobila, ali Tramp će se uskoro voziti u poboljšanoj verziji Kadilaka, koji zbog impresivnih karakteristika nosi nadimak Zver.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Isko

    19. novembar 2016 | 09:33

    Dva miliona za automobil, a na drugom kraju planete sa tim parama bi ostalo živo hiljade i hiljade dece. Stvarno mi nešto u toj realnosti nije u redu.

  • Nenad

    19. novembar 2016 | 10:57

    Boli njega uvo, moj teca i dalje vozi Golfa 1

  • Miryam.

    19. novembar 2016 | 13:12

    Ima se moze se.,BRIGA TRAMPA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA