Rus trčao GO niz ulicu prekrivenu ledom jer ga je ljubavnica izbacila napolje TOKOM SEKSA (VIDEO)

Snimak mobilnim telefonom je prema nezvaničnim saznanjima napravio jedan od policajaca i na njemu se može jasno čuti nesretan čovek kako zapomže da ga bole noge, da ih ne oseća od hladnoće

  • 1

"Hod srama" u bukvalnom smislu reči desio se jednom Rusu koga je ljubavnica u sred seksa izbacila na ulicu primoravši ga tako da luta ulicama go i da se smrzava.

I PINGVINI SE OVDE SMRZAVAJU: Na ovih 5 mesta na Zemlji život je nemoguć za čoveka (VIDEO)

Policija je nesrećnika pronašla i odvela ga na sigurno da se obuče i zgreje.

Snimak pokazuje čoveka kako luta ulicama tresući se od hladnoće, sa rukama na genitalijama, pokušavajući da zaštiti svoju muškost, pred očima brojnih prolaznika ruskog grada Irkutska koji svi nose kape i kapute zbog preniske temperature.

Snimak mobilnim telefonom je prema nezvaničnim saznanjima napravio jedan od policajaca i na njemu se može jasno čuti nesretan čovek kako zapomže da ga bole noge, da ih ne oseća od hladnoće te da ga je devojka izbacila na ulicu i uzela mu sve stvari.

- Zabavljao sam se sa devojkom koja živi u obližnjem hostelu. Sve je išlo kako treba do jednog momenta kada se ona uplašila jer je neko pokucao na vrata. Tada je izbio haos i ja sam bio izbačen napolje - objašnjavao se ovaj Rus pokušavajući da ublaži svoju sramotu.

Policija ga je zbrinula na vreme te nije imao veće posledice usled izloženosti niskim temperaturama.

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Pera

    27. novembar 2016 | 02:10

    Zato ih rusofili vole jer su isti Zlo planete Tesi me sve ih je manje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA