≫ 

U ovom selu žive moderne Amazonke: Lepotice su nekada vapile za muškarcima i testirale ih, a onda se sve preokrenulo (FOTO) (VIDEO)

- Volele bismo muškarce koji će poštovati naša pravila, samo pod tim uslovom su dobrodošli

  • 1

Noiva do Krdeiro je selo koje već godinama privlači ljude  iz celog sveta zbog svoje zanimljive priče. Mediji su 2014. godine objavljivali priče o ovom fenomenalnom mestu, u kome živi oko 600 žena i mali broj muškaraca sa kojima su u rodu. Tada su, makar po pričama medija, očajnički tražile muškarce ali danas je njihova priča sasvim drugačija. Bave se zemljoradnjom, neke od njih su čak slavne i odlično im ide bez muškaraca. 

Ako tražite devojku pravac ovo selo. Ove žene vape za muškarcima (VIDEO)

- Volele bismo da primimo muškarce u našu zajednicu, ali moraju da ispune naša očekivanja i da prođu test - poručučile su one tada.

-Nisam nikoga poljubila već jako dugo, svi maštamo da se zaljubimo - rekla je Nilma, jedna od devojaka u selu.

Ovo neobično mesto nastalo je davne 1890. godine kada je Marija Senhorinha de Lima zajedno sa svojom porodicom proterana iz obližnjeg grada nakon što je optužena za preljubu. Polako im se pridružilo još žena koje nisu živele prema pravilima koja su bila postavljena. Tako je nastala zajednica samohranih majki i proteranih žena u kojoj je vredela politika “bez muškaraca”.

Printskin: Youtube/Arodi Fernandes Printskin: Youtube/Arodi Fernandes

Taj stil života su održale do danas. Ipak, tamošnje devojke su čeznule za muškim društvom.

- Ovde su jedini muškaraci koje srećemo naš rod. Jako je teško nekoga upoznati. Za to se moramo uputiti negde dalje, a često se događa da oni koji ne žive ovde ne razumeju naš stil života. Sve mi sanjamo o tome da se zaljubimo i osnujemo porodicu. To je prirodno - dodala je Nilma.

Upravo zato devojke su odlučile da pozovu sve zainteresovane muškarce da ih posete. Oni to i čine, ali da bi ih primile u zajednicu prvo moraju da polože test. Nažalost ili na sreću, većina u tome ne uspeva. Da li su odustali ili ni jedan vredan nije prošao test nije poznato, ipak ove žene i danas žive samostalno.

Njihova Fejsbuk stranica je veoma posećena, bave se povrtarstvom i voćarstvom, čak su napravile džem u veoma kreativnom pakovanju i nazvale ga "Marias de Peito". Organizuju radionice , igranke i zabave. Čak su ponosne na jednu od sugrađanki koja je postala slavna pop pevačica te je nazivaju brazilskom Lejdi Gagom, a ona se na Fejsbuku zove Keila GaGa

Iako je prirodno živeti u zajednici s muškarcima, ove žene nisu želele da pogaze način života koji su vodile njihovi preci. Zbog toga su ove moderne amazonke našle način da prežive i bez jače polovine.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Suludovski

    19. mart 2017 | 10:10

    Lepe su, prelepe, ali nije to vredno ponižavanja. Čuj treba ljudi da prođu test...Kako da ne. Feminacistkinje, ništa manje, ništa više. A ovamo čeznu za muškarcima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA