≫ 

Ova devojčica je budući predsednik svih nas: Prekinula je tatin ozbiljni intervju i pokrenula neviđenu buru u svetu (FOTO) (VIDEO)

Na društvenim mrežama se moglo pročitati da ona prosto vlada svetskom pozornicom

  • 0

Korisnici društvenih mreža oduševljeni su malom devojčicom Marion Keli, ćerkom Roberta Kelija, stručnjaka za političku situaciju u Severnoj i Južnoj Koreji, koja je nedavno svom tati prekinula intervju koji je davao za BBC uživo iz svoje kuće. Ona je ukrala srca ljudima širom sveta, pa se već mogu čuti i predlozi da bi ona trebala da postane "predsednik planete Zemlje".

Deca su mu prekinula intervju i tako je ovu porodicu upoznao ceo svet: Konačno su otkrili ko je glavni krivac (VIDEO)

Mali Marion Keli (4) ponovo je privukla pažnju svojim drskim stavom, na pres konferenciji koja se održala u sredu u Južnoj Koreji.

Profesor Keli je izjavio je da to što je gurnuo svoju ćerku kada mu je prekinula intervju ne znači da je pokušao da je pomeri.

Istakao je da je samo hteo da joj skrene pažnju na igračke i knjige koje su se nalazile u blizini u nadi da će početi da se igra dok on završi razgovor.

Dok je njen tata pričao na konfereniciji, Merion je naizgled nezainteresovano uživala dok je jela lizalicu, prenosi BBC.

Na društvenim mrežama se moglo pročitati da ona prosto vlada svetskom pozornicom i da treba da budu "predsednik Zemlje".

Foto: Tanjug/AP/Ha Kyung-min/Newsis Foto: Tanjug/AP/Ha Kyung-min/Newsis

- Ona je slatka i bezobrazna. Baš mi se sviđa - glasio je jedan komentar.

- Ako ona ne postane predsednik dok ne napunim 80. godina biću razočaran - glasio je drugi komentar.

Jedan od korisnika Tvitera je skrenuo da se predstojeći predsednički izbori u toj zemlji održavaju 9. maja, nakon što je u prošlog petka smenjena predsednica Park.

- Neko mi je rekao da je Južnoj Koreji potreban novi predsednik - stoji u komentaru, pa zato mnogi smatraju da bi mala Marion trebala da obrati pažnju na taj datum.

Pored stava, dosta se komentariše i njen način odevanja, pa se može reći da je ova devojčica postala nova modna ikona.

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA