Evo kako izgleda kada te izbodu nožem 10 puta i ti preživiš! (FOTO)

Žrtva je ubodena 10 puta, probijena su mu pluća i ima povrede grudnog koša, stomaka, creva i jetre

  • 2

Detektivi iz Britanije objavili su jeziv snimak napada na čoveka koji se vraćao iz paba, a kojeg ne nepoznati muškarac izbo nožem deset puta.

Iznervirala ga spora vožnja, pa je UBIO DETE od tri godine!

Foto: Met Police Foto: Met Police

Pedesetogodišnji neimenovani muškarac, otac dvoje dece, mirno je prelazio londonsku ulicu kada mu je razjareni muškarac pritrčao sa leđa sa oštricom u ruci.

Žrtva je ubrzo pala na pod a napadač je nastavio da ga bode dok se ovaj nije onesvestio. Kasnije je prevežen u bolnicu i stavljen u veštačku komu dok mu se stanje nije popravilo.

Foto: Met Police Foto: Met Police

Policija je ostala zbunjena motivom ovog napada i označila da je kao pokušaj ubistva. Prema njihovim saznanjima žrtvi ništa nije ukradeno i nije imala nikakvu raspravu ni sa kim te noći, piše Miror.

- Žrtva je ubodena 10 puta, probijena su mu pluća i ima povrede grudnog koša, stomaka, creva i jetre - rekali su iz policije.

Kako je počinilac i dalje ostao nepoznat, policija je objavila snimak i apelovala na sugrađane da prijave informacije o ovom slučaju ukoliko ih imaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA