≫ 

ZA DOBRO JUTRO: Preslatki Noel je osvojio internet kada je nabrajao dinosauruse, a sada je rešio da napiše pismo Deda Mrazu (VIDEO)

Mali Noel misli da je ove godine bio dobar i da je zaslužio da dobije poklone

  • 0

Dobro jutro! Dečak Noel iz Velike Britanije postao je internet senzacija kada je iscrtao ogledalo svoje mame, a onda optužio Betmena za to. Ovoga puta, Noel je rešio da povodom Božića napiše pismo Deda Mrazu kako bi dobio poklone od njega.

PAMETNICA MALA: Kada vidite kako ovaj dečak nabraja imena svih dinosaurusa, RASTOPIĆETE SE od sreće!

Mali Noel misli da je ove godine bio dobar i da je zaslužio da dobije poklone, a takođe bi voleo da poklone dobije i njegova mama. Noel je obećao i da će sledeće godine biti dobar.

Međutim, kada ga je mama pitala šta bi njegova sestra trebalo da dobije, preslatki Noel je odgovorio da je ona bila bezobrazna jer ga je udarila i da ne zaslužuje poklone od Deda Mraza.

Svakog jutra u 7.00 na rubrici ZANIMLJIVOSTI možete pogledati snimak ili fotografiju ZA DOBRO JUTRO, koji će učiniti da vam dan počne na najlepši mogući način.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA