Tramp tagovao pogrešnu Ivanku na Tviteru, sada na hiljade ljudi deli odgovor Majićeve američkom predsedniku

Tramp je greškom tagovao izvesnu Ivanku Majić iz Brajtona na jugu Engleske, što je odmah izazvalo ogromnu pažnju tviteraša, pa je tokom noći ovu poruku retvitovalo i fejvovalo na hiljade ljudi

  • 0

Novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp želeo je da pohvali svoju ćerku Ivanku na Tviteru, ali je tagovao pogrešnu ženu koja se takođe zove Ivanka kada je retvitovao poruku jednog od korisnika ove društvene mreže koji je za Trampovu ćerku napisao da je "sjajna žena, pravog karaktera i stila".

BIZARNA FOTOGRAFIJA TRAMPA SA ĆERKOM IVANKOM nastavlja da progoni novog predsednika, najgore tek sledi (FOTO)

Ispostavilo se da je u komunikaciju na Tviteru Tramp greškom upleo izvesnu Ivanku Majić iz Brajtona na jugu Engleske, što je odmah izazvalo ogromnu pažnju tviteraša, pa je tokom noći ovu poruku retvitovalo i fejvovalo na hiljade ljudi, prenosi AP.

Majićeva, koja je lokalna činovnica u tom engleskom gradu, Trampu je uzvratila porukom da je on "čovek sa velikom odgovornošću".

- Mogu li da Vam sugerišem da obratimo više pažnje na Tviteru i da više vremena posvetite proučavanju klimatskih promena - dodala je ona u tvitu.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA