≫ 

Sin Pabla Eskobara otkrio šta mu je otac govorio o drogi i podzemlju: Ovo nasledstvo "kralja kokaina" je zapravo vrednije od limuzina i vila (FOTO)

Kralj kokaina je za vikend zarađivao od 50 do 70 miliona dolara, pevao je kao slavuj i mirisao na repu. Sebastijan se priseća da je otac sa njim govorio bez ustezanja, ali ipak izdvaja jedan savet koji je dobio

  • 2

Huan Pablo Eskobar, danas poznat kao Sebastijan Marokin, najstariji sin poznatog narko-bosa Pabla Eskobara, otkrio je 11 neverovatnih, do sada nepoznatih, činjenica o životu svog oca.

PABLO ESKOBAR NIJE UBIJEN: Sin narko-bosa otkriva detalje o očevoj smrti, evo šta mu je rekao 10 minuta pre nego što je umro (VIDEO)

Pablo Eskobar, ili "kralj kokaina", sa 35 godina postao je jedan od najbogatijih ljudi na svetu  kao vođa kartela koji je bio odgovoran za oko 80 posto globalnog kokainskog tržišta.

1. Ja sam prvi put konzumirao marihuanu tek sa 28 godina, 12 godina nakon smrti mog oca. Upravo on mi je uvek govorio da ne treba da koristim drogu - kaže Sebastijan Marokin.

2. Tvrdi da je kralja kokaina najviše ljutilo kada je neko neljubazan, kada ne zna da kaže "hvala" i "molim".

3. Omiljena fotografija El Patronova je ona slikana ispred Bele kuće, koju je uvek nosio sa sobom. Uramljena je u zatvoru "La Katedral" u kom je Ekobar bio zatvoren od 1991-1992. godine.

Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

4. Sebastijan Marokin kaže da nikada nije video svog oca kako plače.

5. Eskobar je sinu prvi stan poklonio kada je imao 11 godina i dozvoljavao mu je da vozi samo jedan motor, iako ih je imao mnogo.

6. Sebastijan se priseća da je otac sa njim govorio bez ustezanja, ali ipak izdvaja jedan savet koji je dobio, a to je da nikada ne krene očevim stopama.

7. Eskobar je jednom poveo celu porodicu na 20-dnevni put u SAD. Sebastijan se priseća da je njegov otac tada previše potrošio na to putovanje. Toliko da, kada su stigli na aerodrom, čekalo ih je više limuzina nego što je bilo članova porodice.

Foto: Profimedia/Visual movies Foto: Profimedia/Visual movies

8. Seća se da je Eskobar uvek mirisao na repu, jer je nju najviše koristio u ishrani.

9. Na vrhuncu trgovine drogom, Eskobar je za vikend zarađivao od 50 do 70 miliona dolara.

10. Sebastijan tvrdi i da je narko-bos njemu i njegovoj sestri uvek pevao i da je imao perfektan glas.

11. Zbog svog dobročinstva dobio je i nadimak "Robin Hud" jer je darovao novac siromašnima. Izgradio je 70 igrališta, ali i kuće za beskućnike, kao i zoološki vrt.

Procenjuje se da je sredinom 1980-ih Eskobarov kartel nedeljno zarađivao 420 miliona dolara, što bi godišnje iznosilo oko 22 milijarde.

(Telegraf.rs/Izvor: Colombia.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA