Olga je hranila ribe u moru i sada joj preti zatvorska kazna: Snimak je dokaz da je radila ono što je strogo zabranjeno (VIDEO)

- Mi smo veoma strogi po pitanju poštovanja naših pravila. Žena mora ostati u pritvoru ili platiti kauciju i ostati na Tajlandu sve dok se suđenje ne završi - rekao je tamošnji policajac

  • 0

Ruska turistkinja uhapšena je na tajlandskom ostrvu Puket jer je u vodi mrvicama hleba hranila ribe, što je prema tamošnjim zakonima strogo zabranjeno zbog osetljivih koralnih grebena u blizini.

Na plaži se pojavila prepolovljena ajkula, pojela ju je misteriozna neman mnogo puta veća od nje?! (FOTO)

Printskrin: Youtube Printskrin: Youtube

Olga Smirnova (53), uhapšena je 19. februara i odvedena je u policijsku stanicu Čalong kako bi sačekala suđenje. Trenutno je i dalje u pritvoru pošto nema dovoljno novca da plati kauciju, piše britanski Ekspres.

Policija iz Puketa otkrila je ovo nezakonito delo tokom uobičajene rutinske kontrole blizu Plub Pla zaliva, a ustanovili su i da je žena prekršila pravila iako su svugde uz plažu bili postavljeni znaci upozorenja.

Maksimalna kazna za ovo delo je 2.700 evra.

- Mi smo veoma strogi po pitanju poštovanja naših pravila. Žena mora ostati u pritvoru ili platiti kauciju i ostati na Tajlandu sve dok se suđenje ne završi - rekao je tamošnji policajac.

I ruski konzulat uključio se u ovaj slučaj i trenutno traže način kako da pomognu turistkinji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA