≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uhapšena poznata influenserka koja se hvalila divljanjem na putu! Druži se sa Janom, Dušicom...

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Helić je postala "poznatija" kada je na Instagramu objavila video na kojem se vidi kako u naseljenom području, gde je ograničenje 60 kilometara na sat, vozi 108 km/h

  • 0

Bosanska influenserka Adna Helić (29) uhapšena je u zajedničkoj akciji SIPA-e, MUP-a KS i OSA-e BiH kodnog naziva "Black Tie 2"!

Pored nje, uhapšend su još 22 osobe, piše "Radio Sarajevo".

Helić je postala "poznatija" kada je na Instagramu objavila video na kojem se vidi kako u naseljenom području, gde je ograničenje 60 kilometara na sat, vozi 108 km/h.

Njoj su pripadnici SIPA-e čitav dan pretresali kozmetički salon i na kraju je uhapsili.

Na Instagramu je prati više od 180.000 ljudi, a ima priličan broj zajedničkih objava sa pevačicom Janom Todorović za koju je navela da se znaju duže od decenije.

"Policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, pod nadzorom tužioca Tužilaštva Bosne i Hercegovine, u saradnji sa SIPA-om i Obaveštajno-sigurnosnom agencijom BiH relizovala je akciju kodnog naziva 'Black Tie 2' s ciljem dokumentovanja krivičnog dela Organizovani kriminal u vezi s krivičnim delom Pranje novca, krivičnog dela Davanje dara ili drugog oblika koristi za trgovinu uticajem, Primanje nagrade ili drugog oblika koristi za trgovinu uticajem, Zloupotreba ovlašćenja, Primanje dara ili drugog oblika koristi i krivičnog dela Odavanje tajnih podataka", saopšteno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Među uhapšenima su i specijalci FUP-a koji su u Sarajevu prije osam godina čuvali Edina Gačanina Tita. To su specijalci Emir Druškić, Adin Ćatić i Senad Kadić, piše Dnevni Avaz.

Uhapšeni su i bivši pripadnici FUP-a, koji su također čuvali Gačanina u Sarajevu Ibro Miladin i Dražen Čobović. Uhapšen je i Haris Behram, ali i direktor bolnice u Zenici Tarik Zulović...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA