Danijela je izašla u grad i napila se, a sada bez prestanka štuca već 8 godina. Ovo je njena ispovest (FOTO)

Momci su je ismejavali jer je stalno štucala a izbacivana je i sa časova

  • 1

Ova devojka (28) otkrila je kako joj je štucanje okrenulo život naopako i pretvorilo ga u noćnu moru, i to sve zbog jednog jedinog izlaska u grad, piše Dejli majl.

Moj muž je "čovek-slon": Kosti i organi mu rastu nenormalnom brzinom, može da umre svakog trenutka, ali... (UZNEMIRUJUĆE)

Danijela Kirkland iz Šelbi okruga u Alabami, nije se brinula kada se 2008. probudila štucajući nakon burnog izlaska prethodne noći. Ali kako štucanje nije prolazilo danima, ona je provela veći deo naredne decenije pokušavajući da zaustavi štucanje, koje je postalo hronično.

Šest meseci nakon kobnog izlaska, lekari su konstatovali da je danijela boluje od hroničnog štucanja, koje joj je uticalo kako na studiranje i posao, tako i na međuljudske odnose.

Momci su je ismejavali jer je stalno štucala a izbacivana je sa časova jer je zbog zvukova koje je proizvodila ometala nastavu.

- Pila sam barbiturate i mnoge druge lekove na koje sam se na kraju navukla. Pala sam u depresiju jer su me svi čudno gledali a meni nije bilo spasa. Niko od doktora nije znao šta je izazvalo ovo stanje - priča Danijela.

 

Osam godina ona se borila sa ovim stanjem, za koje doktori nisu mogli da nađu lek, ali na kraju je dobila adekvatnu terapiju u vidu leka koji opušta dijafragmu, čije grčenje i izaziva štucanje. Ukoliko preskoči samo jednu dozu, stanje joj se odmah vrati.

Pogledajte video kako ovaj sindrom izgleda u svakodnevnom životu, on ilustruje koliko je ljudima koji se sa hroničnim štucanjem bore zapravo teško:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA