Moj muž je "čovek-slon": Kosti i organi mu rastu nenormalnom brzinom, može da umre svakog trenutka, ali... (UZNEMIRUJUĆE)

Nikada je njegovi deformiteti nisu odbijali, a njemu su doktori predviđali da će živeti samo do 18. godine. U školi su ga zlostavljali i nazivali "ružnim", kao i "Frankenštajnovo čudovište", što je dovelo do njegove depresije

  • 0

Žena koja je udata za čoveka koji boluje od sindroma poznatog kao "čovek-slon", kaže da je njegova bolest nimalo ne plaši. Ova bolest dovodi do toga da kosti i organi njenog muža ne prestaju da rastu, a ovakvo stanje će ga u jednom trenutku ubiti.

Zovu ga čudovište, rođeni sin se plaši da ga pogleda: Na telu ima na stotine tumora, bol sa kojom živi je neopisiva (FOTO) (VIDEO)

Andži Ričards (34) prvi put je upoznala Brajana (33) preko onlajn sajta za izlaske pre sedam godina.

On ima Potreus sindrom, redak poremećaj koji je bio inspiracija za film "Čovek slon", prenosi Dejli Mejl.

Nikada je njegovi deformiteti nisu odbijali, a njemu su doktori predviđali da će živeti samo do 18. godine.

Sada kada proslavljaju četvrtu godišnjicu braka, svesni su da bi Brajan mogao da umre u bilo kom trenutku.

- Odrasla sam u okruženju gde nije bilo bitno kako ko izgleda. Njegova bolest i hendikep me ne plaše. Brajan je veoma pažljiv i divan čovek. Kada smo počeli da se zabavljamo on je vozio tri sata da bi došao na rođendan  moje ćerke. Čak joj je napravio i drvenog pingvina koji je njena omiljena igračka - rekla je ona.

Foto: Profimedia/Caters News Foto: Profimedia/Caters News

Zbog svog stanja, Brajan je često bio maltretiran, a mnoge potencijalne devojke je odbijala njegova bolest.

- Ljudima se obične ne sviđa kako izgledam, ali Andži je bila drugačija. Ona gleda čovekovu unutrašnju lepotu. Pre nje uopšte nisam osetio šta je to ljubav - rekao je on.

Od kada su se venčali on je bio taj koji je ostajao kod kuće, kako bi čuvao njenu ćerku Samantu (9) i kako bi joj  pomagao oko školskih obaveza.

Međutim, ima problem da se sa štakama kreće uskim hodnicima u kući.

Porodica se nada da će se uskoro preseliti u specijalan stan koji će biti prilagođen njegovim potrebama.

Foto: Profimedia/Caters News Foto: Profimedia/Caters News

Njemu je ova bolest dijagnostikovana kada je imao tri godine, a šanse da se neko rodi sa ovakvim stanjem je jedan u milion. Njegovo stanje se pogoršalo tokom puberteta, pa je u tom periodu bio na brojnim operacijama.

Prošao je kroz 41 operaciju kako bi mogao da ima kvalitetan način života. U školi su ga zlostavljali i nazivali "ružnim", kao i "Frankenštajnovo čudovište", što je dovelo do njegove depresije. Međutim, kada je imao 18 godina, majka mu je pomogla da shvati ko je i da nauči da voli sebe.

- Što sam stariji to imam više problema ali se trudim da ostanem pozitivan - rekao je on.

Foto: Profimedia/Caters News Foto: Profimedia/Caters News

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA