≫ 

Sveštenik pozvao da se udave sve žene koje nose džins ili imaju profil na Fejsbuku i objasnio zašto je to veliki greh! (VIDEO)

"Ako ste obučene dovoljno provokativno da ih ometate tokom molitve, vi ste grešnice i treba da budete na dnu mora"

  • 16

Otac Šarlom iz Indije, hrišćanski sveštenik, dospeo je u centar pažnje nakon što je pozvao svoje vernike da udave sve žene koje nose džins i drugu "provokativnu garderobu", jer njome izazivaju muškarce.

Marijinu ukletu kuću opsedali su duhovi, policajci su upali u nju... začuo se jeziv vrisak i poleteli su noževi (VIDEO)

On je naveo da ne želi da daje pričešće devojkama u farmerkama i čak se pita gde se to u Bibliji dozvoljava ženama da se tako oblače.

Video snimak jednog od njegovih "bogosluženja" na internetu je objavila jedna od žena iz pastve. Na snimku on govori:

- Kada odem na molitve u neke od crkava, pogotovo tokom svete mise, poželim da odem odatle zbog nekih žena koje su pored mene. Poželim da ih izbacim napolje iz crkve. Najgore su one koje nose džins i one koje imaju profile na društvenim mrežama - rekao je on, nazivavši pritom žene "stvarima".

- Posle mise prilaze mi muškarci i žale se kako imaju grešne misli zbog žena koje polugole i u tesnoj odeći idu ulicom. Mi imamo učenja iz svetih knjiga o tome, a ona kažu da izvore provokacija treba poslati u dubine mora - jasan je sveštenik.

A onda se obraća ženama:

- Kada mi na bogosluženje dođu muškarci sa svojim sinovima, ako ste obučene dovoljno provokativno da ih ometate tokom molitve, vi ste grešnice i treba da budete na dnu mora. I posle se žalite što ne možete da nađete mladoženju ili posao. Pa sve je jasno, to je zbog vaše odeće - propoveda sveštenik.

Međutim, nakon što su snimci izašli na videlo javili su se viši sveštenici iz istog reda oštro osudivši svog kolegu i objasnivši "da su pred Bogom svi jednaki", piše Miror.

Ovaj snimak i dalje izaziva oštre reakcije svugde u svetu, a kako izgleda sveštenikom govor, pogledajte ovde:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Boban

    1. mart 2017 | 17:38

    Ovakvi verski fanatici koji propagiraju protiv sexa kada ostanu nasamo sa nekom nesrećnicom pokažu bolesnije i perverznije stvari nego bilo koji drugi muškarac koji gleda devojke u džinsu

  • Boban

    1. mart 2017 | 17:35

    Ovaj bi bio dobar dzihadista. I dokaz da radikalizam nema samo u islamu.

  • .S. S.

    1. mart 2017 | 16:02

    Ja imam grešne misli svaki dan prema ovakvim ženama ne znam šta da radim mislim da one treba da budu mnogo humanije i da leče takve grešne muške misli i svi će biti zadovoljni!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA