Melanija opet zasenila sve i zasijala u crvenom: Opravdala titulu prve dame i balkanske dive (FOTO) (VIDEO)

Autfit upotpunjen sa njenim nezaobilaznim crnim Guči naočarama i Džimi Ču cipelama boje kože

  • 7

U petak popodne porodica Tramp sletela je prvim helikopterom "Marine One" na Floridu, kako bi po peti put od inauguracije uživala u svom privatnom odmaralištu Mar-a-Lago na Vest Palm Biču.

Omiljena kreatorka prvoj dami Amerike je SRPKINJA! A pogledajte u čemu je Melanija Tramp proslavila pobedu (FOTO)

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Pozdravljajući okupljene podignutom pesnicom i kažiprstom, Tramp je stigao u pratnji svoje supruge Melanije i sina Barona, ali i pored prošlonedeljnih burnih dešavanja u Beloj kući zaključno sa sastankom sa Angelom Merkel, pažnja nije bila na samom predsedniku već na Melaniji, koja je sijala i opravdala titulu ikone stila.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Ona je izgledala fantastično u svom jarko crvenom kraljevskom kaputu-haljini dizajnerke Alise Roi, a uz to je ukomponovala identično crvene kožne rukavice iste dizajnerke.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

A ako vam je ovaj njen stajling delovao poznato, to je zato što je prva dama haljinu iste dizajnerke nosila i na molitvenoj večeri januara ove godine, dan nakon inauguracije.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Melanijin glamurozni autfit bio je upotpunjen sa njenim nezaobilaznim crnim Guči naočarama i Džimi Ču cipelama boje kože, piše Dejli mejl.

Bračni par Tramp je inače na Mar-a-Lagu bio sa svojim sinom Baronom, koji je u petak prvi put viđen kako šeta dvorištem Bele kuće, budući da mu je to bila prva poseta rezidenciji predsednika Amerike.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA